Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

deena

Just Joined
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About deena

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • MSN
    f1dinesh@hotmail.com
  • Yahoo
    f1dinesh@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    NZ
  1. [How To] Solutions for Wireless Problems

    Guys can someone please please send me the link to the Intel 3945ABG driver please? thanks thanks
  2. Guys, Can some one helpme with these drivers? When I install osx86 none of the devices work. The specs: Processor Intel® Core2 CPU T7200 @ 2.00GHz Chipset Intel 955XM/945GM/PM/GMS/940GML Wireless LAN Card Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection Ethernet Card Acer ALN-330 10/100 PCI Fast Ethernet Adapter System Memory 1 GB Video Memory 256 MB Hard Drive 1 WDC WD1200UE-22KVT0,111.79 GB CD/DVD Drive 1 TSSTcorp CD/DVDW TS-L632D Video NVIDIA GeForce Go 7300 Audio Realtek High Definition Audio Bluetooth Audio Bluetooth High Quality Audio Can someone help please? Cheers guys <<f1dinesh@gmail.com>>
  3. Hai guys, Am trying to look for a NVIDIA GeForce 7300 GT driver for my Acer laptop to work on osx86. I've managed to find all other drivers. Can someone please? cheers
  4. Hi there folks and rammjet, After trying over and over again, I finally installed 10.4.6 on my Acer core 2 duo laptop. I had problems with booting as the partition was not active. I read Rammjet's excellent help here in the forums and followed the instructions and made the f1 partition active. Now i took the dvd and rebooted the machine and it started up and went to the boot window ("Starting Mac os x") and it's stuck there at the moment. The progress bar is just sitting there and won't move further. Can someone please please help how do I get further from here? Any help is MUCH appreciated. Cheers guys
×