Jump to content

cfb44

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    cfb44 got a reaction from shadx7 in [Guide] SurfacePro 1 & 2 Osx-Android-Windows multiboot   
    I only get graphical glitches when SwitchResX boots to HIDPI mode. So as long as I switch to a normal resolution before shutting down, I am fine. Then after booting, I switch back to HIDPI mode...
  2. Like
    cfb44 got a reaction from JahStories in [Guide] SurfacePro 1 & 2 Osx-Android-Windows multiboot   
    (Surface Pro 2 64GB)
     
    Just installed 10.9.5 via Software Update. Reinstalled AppleHDA, repaired permissions, and everything works as expected
  3. Like
    cfb44 reacted to JahStories in [Guide] SurfacePro 1 & 2 Osx-Android-Windows multiboot   
    how could we use a touch device without multitouch drivers?
     
    This is not touchbase support, no one in touch-base will read this post, contact them if you have troubles,
     
    and keep in mind two things:
     
    that a lot of people are enjoing their Surface Pro thanks to this guide and the multitouch drivers.
     
    and that no one ever forced you to buy the SurfacePro or the TB drivers. If you don't like it, sell it and ask for a driver refund.
     
    BTW if you have more to say open a thread under Tablet/Microsoft about the issues you are having with the drivers, maybe you'll find some help.
     
    but please don't keep posting in this thread.
  4. Like
    cfb44 got a reaction from Mirone in [Guide] SurfacePro 1 & 2 Osx-Android-Windows multiboot   
    working great on Surface Pro 2 - 10.9.4. had to change the layout in the dsdt for it to be recognized (as per your instructions!)
  5. Like
    cfb44 got a reaction from JahStories in [Guide] SurfacePro 1 & 2 Osx-Android-Windows multiboot   
    SP2 Testing
     
    Deleted VoodooHDA and AppleHDADisabler kexts, and loaded AppleHDA (for SP1) and HDAEnabler3. worked after the first boot, but not on boots 2 and 3. deleted both kexts, installed with kext utility (skipped first time), and sound is working on 3 straight boots. seems to be a little louder then VoodooHDA (not much), but the auto-switching is working properly!
     
    (I'm on 10.9.4)
  6. Like
    cfb44 got a reaction from JahStories in [Guide] SurfacePro 1 & 2 Osx-Android-Windows multiboot   
    SP2 Testing
     
    Deleted VoodooHDA and AppleHDADisabler kexts, and loaded AppleHDA (for SP1) and HDAEnabler3. worked after the first boot, but not on boots 2 and 3. deleted both kexts, installed with kext utility (skipped first time), and sound is working on 3 straight boots. seems to be a little louder then VoodooHDA (not much), but the auto-switching is working properly!
     
    (I'm on 10.9.4)
×