Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About lyden4000

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  1. I have a boot error after I upgraded my vista dual boot partition to windows 8. It seems now I hang on this code signing: cs_invaild_page (0x1000): error. Does anyone know how to get past this or remove it and continue booting?
  2. ATI Radeon HD 4650 - any support QE/CI?

    are you guy's experiencing full qe/ci support with your installations? me = os x version: 10.6.3 card: xfx 4650 1 gig pci-e boot: chameleon 2.0 r643 resolution: 1680x1050 on dvi port 2 kexts installed w/ 0x94981002 id's on 4600 and x2000: ati4600controller.kext v1.6.6 '' Framebuffer.kext v1.6.6 '' Radeonx2000.kext v1.6.10 does this matter? '' Support.kext v1.6.6 it looks like everything is installed correctly but no dice (QE support not enabled) do i have to perform a magic hat trick to get this working? can't even get in a screenshot because the display is just black, no dvd or video playback right now kinda sux i see some of you working with v10.6.5 on your os should I update would that fix things looking for a heads up thx one other thing my com.boot.apple.plist looks like this 8 keys total boot graphics: yes graphics mode: 1680x1050x32 graphics enamber: yes kernel mach: kernel quiet boot: no kernel flags: timeout: 5 arch: i386