Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

telegdyd

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About telegdyd

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. GTX560 Ti OC - black screen problem

    What do you mean under power management? How can I check it?
  2. GTX560 Ti OC - black screen problem

    Thanks for the response! I finally got it working, I had to use the Nvidia kexts from 10.9.2. I dont know why, but the 10.9.4 kexts are not compatible with my card. I was using retail version with myHack btw.
  3. Hello, I'm having trouble installing OSX on my computer with this VGA. It's not my first try to make a Hackintosh, with other video cards I was using OSX for years before this. My config is the following: - i5 3470 - ASUS P8Z68-V (with modded bios) - ASUS GTX 560 Ti OC I can install and access the system in safe mode, but I am unable to boot without the "-x" flag. I tried "PciRoot=0", "PciRoot=1", "PCIRootUID=0", "PCIRootUID=1" bootflags, but no success. There is only the black screen whatever flags I use. Any ideas? Thanks! (sorry about my english, its not my native language)
×