Jump to content

NeoZG

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About NeoZG

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Excellent guide. Thanks!
  2. Bah, I stand corrected. Sorry about confusion. You will need to fix the sound. I did it by copying hdef string from his dsdt.aml. I've attached my dsdt.aml so you can give it a try with mine. Soz again. dsdt.aml.zip
  3. Yes, work great, although Ionetworking.kext was acting up but since I don't need it I simply removed it. It was causing KP for me. Another issue I have is an atheros based card that is not supported on a 64bit kernel... hate having to plug in a network cable
  4. You are my Hiro! Works great! Have it all configured. Used the hdef string of your dsdt and placed it into mine, as well as the three kexts. The remaining issue I have is with the gfx. For some reason I was unable to create a dsdt for my card (no idea what framebuffer it uses) so I used one created for 8800 GTS 320MB. I have Core and Quarz but I am not too happy with the performance. Mind you it is not just about the MB but the architecture is supposed to be different as well. The other thing is with my PIONEER DVD-RW DVR-215D. I can't burn a DVD successfully or a CD for that matter. I keep getting the 0x8002022 error. I tried changing the drive but same thing happens. It was the case on Leo and now the same thing in Snow. Tried everything, same thing happens in Toast. Any ideas? Thanks, Neo
  5. Hi, Can't get audio to work using legacy kext as audio is 883, have to use voodoo kext. Tried compiling dsdt.aml at no avail. I've got 512mb on my gfx, is there a way to modify your attached dsdt to reflect this by recompiling it and changing a value in dsdt.dtl? I see nvidia values in there but not sure what to change under vram...? Can't run in 64bit mode as no drivers for atheros yet, so no wireless, bah. Thanks,
  6. Thanks, the problem goes away when booting with AHCI off. I am not happy with this drive though and yes I will replace the damn thing.
  7. Thanks, tried everything but for some reason the drive just keeps disappearing... Wish there was a way to use my Phillips drive on IDE channel... It's funny though that it is still shown in Serial-ATA devices list but gone under disc burning: Intel ICH8-R AHCI: Vendor: Intel Product: ICH8-R AHCI Speed: 3.0 Gigabit Description: AHCI Version 1.10 Supported PLEXTOR DVDR PX-755A: Model: PLEXTOR DVDR PX-755A Revision: 1.07 Serial Number: 132075 Native Command Queuing: No Removable Media: Yes Detachable Drive: No BSD Name: disk4 Mac OS 9 Drivers: No Partition Map Type: Unknown S.M.A.R.T. status: Not Supported
  8. I did everything as directed and it all works great! The hard drives are shown as internal and everything else looks good. I use my second drive with Tiger as a backup drive for Time Machine. The only issue I have is with my Plextor PX-755SA drive which appears once the system boots and it is shown as burning device for a certain period of time but later it just disappears and the system profile shows the following message: "No burning device was found. If you are using an external device please make sure that it is connected and powered properly." Any ideas what I could do about it? It's connected to an orange port on my GA-965P-DS4 motherboard. Thanks for your responses.
×