Jump to content

lexx_13

Just Joined
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About lexx_13

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I only know this - "SnowLeo Mac OSX86 for Intel/AMD 32/64 Bit Install DVD (GPT/MBR)", serach in google.
  2. Install SnowLeo on GA-MA785GMT-UD2H

    Hi, people. I was able to install on my PC Mac OS X 10.6 Retail. Kernel panic unable to get around, but get stuck at this stage ACPI_SMC_PlatformPlugin::start - waitForService(resourceMatching(AppleIntelCPUPowerManagement) timed out Here is the photo1 & photo1. I tried to delete kekst AppleCPUPowerManagement.keht, put NULLCPUPowerManagement.keht - does not help, no result. But the Mac OS doesn't stopped, when you press key "Enter" the cursor jumps to another line, and I can be printed symbols. When I boot with flag "-s", system is booting normal, and I logged as root without any problems. Here write, that on my MB Snow Leopard Retail installed. In what may be the problem? Help me, plz. Many thanks.
  3. Hi, forum's members. Sorry for my english. I'm from russia. I need help. I want to set yourself Snow Leopard, but does not work. Tried different build up or it does not start, or after the installation is not loaded. Here found my motherboard, but do not quite understand how and what to do. Please explain as fully as possible (because my english is not very friendly) that the order in which to do. My computer: CPU - AMD Athlon II X3 435 (14x200=2.8 GGz)@Phenom II X4 B35 MB - Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H (BIOS the latest - F10b) Video - ATI Radeon HD 4200 (internal) LAN - Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8211/8212) (internal) Audio - ATI SB600 - High Definition Audio Controller (internal) RAM - DDR3 2x2ГБ Kingston 9905458-016.A00LF HDD - SATA 2, Seagate 160ГБ DVD - SATA, NEC Thanks in advance =========================================== In Russian / на русском Мне нужна помощь. Хочу установить себе Snow Leopard, но не получается. Пробовал разные сборки, итог либо установка не начинается, либо после установки не грузится. Тут нашел свою материнку, но не очень понял, что и как делать. Объясните, пожалуйста, как можно подробнее (т.к. с языком не очень дружу) что и в каком порядке делать. Мой компьютер: CPU - AMD Athlon II X3 435 (14x200=2.8 ГГц)@Phenom II X4 B35 MB - Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H (BIOS последний с сайта производителя - F10b) Video - ATI Radeon HD 4200 (интегрированная) LAN - Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8211/8212) (интегрированная) Audio - ATI SB600 - High Definition Audio Controller (интегрированная) RAM - DDR3 2x2ГБ Kingston 9905458-016.A00LF HDD - SATA 2, Seagate 160ГБ DVD - SATA, NEC
×