Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

kd5ftn

Just Joined
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About kd5ftn

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Try this: Remove /System/Library/Extensions/AppleUpstreamUserClient.kext Also see: http://www.insanelymac.com/forum/index.php...2056&st=140
  2. Oh my gosh. This bug has been driving me crazy for a while! In addition to just "mouse lag", it's really complete system display lag. As I've been using my hackintosh with Plex as a media center, having my movies/tv shows stutter has been detrimental. I'm also running 10.6.4 on an EX58 UD5 and a Geforece GTX 260. Just applied the fix, now to reboot. Thanks All!
  3. I had the audio and ethernet kexts installed in /Extra. I moved them to S/L/E without a change. After that I went for the Crusair method, using his DSDT - Realtek in S/L/E and just fakesmc in /Extra. Everything worked, except audio. After that I tried adding HDAEnabler and LegacyHDA back into /Extra - still nothing. I'm sure I'll get this, just have to fiddle around some more.
  4. I ran the 10.6.4 update - mostly flawlessly. I deleted my "Stored_Kexts" to replace with the ones in the new Hackinstaller, then updated boot caches. Network and Sound did not work after that, but I replaced RealtekR1000SL.kext with AppleRTL8169Ethernet.kext from another installer and network is fine. I'm still not sure why I'm having no luck with audio. I'm using the GA-X58A-UD5 motherboard. The only audio that worked for me on 10.6.3 VoodooHDA - and even then I had no digital SPDIF, which I really need. Are most people just using the Hackinstaller's LegacyHDA/HDAEnabler with a stock AppleHDA?
  5. Okay, I'm trying this install with the same motherboard, and an EVGA GTX 260 896MB graphics card When I tried the preboot CD, as soon the SL Install GUI was to come up, my display turned off. So, this time I installed Kalyway on one drive, and used it to put SL on another and followed through the script, using the PC-EFI bootloader. However, at this point I can't seem to make the system boot into SL, it will only boot to Leopard/Kalyway. I've changed the Startup Disk in Leopard to no avail.
  6. Dell Inspiron Mini 9 ?

    Great community and excellent progress. I am just about to buy my Dell Mini 9. I see that a lot of people have upgraded to 2GB ram. I assume that 200-pin 533mhz DDR is correct, such as this: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16820148060 Is 2GB the maximum supported ram? And how fast is this little guy? Is it possible to play 720P videos in VLC under OS X? (Obviously they'd be down-scaled in fullscreen) Thanks everyone
×