Jump to content
InsanelyMac Forum

AppleIIGuy

Donators
  • Content count

    414
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About AppleIIGuy

  • Rank
    InsanelyMac Sage
  • Birthday 04/09/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Portland, OR

Recent Profile Visitors

4,508 profile views
  1. Here ya go... I do not see any lags on those web pages with a dual monitor setup 2560x1440. This was while playing a movie on vlc. EFI.zip I did not see it before the nvidia fix.
  2. Home page login not working

    Same issue for me.. Using latest Chrome
  3. I was getting a blank screen on boot with the latest web drivers 387.10.10.10.25.156 but when i fully enabled sip and re-installed it I got a display.
  4. As seen on the manufacturers product page....
  5. Intel CPU hardware vulnerability

    https://browser.geekbench.com/v4/cpu/611384910.13.2 5296 18641 https://browser.geekbench.com/v4/cpu/480150110.13.1 5335 18473 No change...
  6. Driver for LSI MegaRAID SAS family

    You create the raid in bios. You must boot in Legacy Mode and access the bios of the card.
  7. Driver for LSI MegaRAID SAS family

    Have you tried booting in legacy mode to access the perc bios and setup the array that way?
  8. An ISO for my HackBook

    Please read the Rules http://www.insanelymac.com/forum/rules/
  9. Driver for LSI MegaRAID SAS family

    Here is a copy I had lying around.. It opened on my Mac just fine. SasMegaRaid Installer.zip
  10. No boot using 980 Ti

    Why iMac15,1 Smbios? Try iMac14,2
  11. To boot nvme you need a bios that supports booting from nvme X79 bios's don't
  12. Driver for LSI MegaRAID SAS family

    Did you set up the array in bios? Have you enabled unsigned kexts?
  13. Clover General discussion

    So why with the lastest installer of clover it only allows you to install it to the booted drive and not any other? I wanted to update clover on the cloned drive. It is partitioned the same as my boot drive. /dev/disk0 (internal): #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: GUID_partition_scheme 512.1 GB disk0 1: EFI EFI 209.7 MB disk0s1 2: Apple_HFS OS X 511.1 GB disk0s2 3: Apple_Boot Recovery HD 650.0 MB disk0s3 /dev/disk1 (internal, physical): #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: GUID_partition_scheme *500.1 GB disk1 1: EFI EFI 209.7 MB disk1s1 2: Apple_HFS Clone 499.1 GB disk1s2 3: Apple_Boot Recovery HD 650.0 MB disk1s3 It has always worked before.
  14. The list of working hardware is on the first page.
×