Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Ninjordan

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 07/11/1992

Contact Methods

  • MSN

Profile Information

  • Gender
  • Location
    North Carolina
  1. iWeb 09 empty pages

    Hi I'm using iPC 10.5.6 and I'm having a problem with iWeb 09. I can make new sites and pages, but no matter what theme or page type I choose, it just shows me a blank page with a grey screen. I can add pictures and widgets and things to the page, but the page is still blank. I have tried reinstalling iLife, but to no avail. Any ideas? intel p4 3.8ghz 2gb ram nForce4 motherboard 2x Nvidia GeForce7800gtx
  2. I have tried to install it 2 times. I successfully installed it on a 320gb western digital mybook essential usb drive, but couldnt get the computer to boot it I then tried to install it on my western digital 250gb sata drive. I formatted it and mounted it, selected all the stuff, and started installing. It examined the dvd and started installing, and got to the end, then said installation error. Could it be that im checking the wrong things to install? please help : ( nforce4 sli intel edition chipset Intel Pentium 4 670 (supports sse3 says cpu-z)
  3. Tiger on iPod

    So, I should not do this? {censored}, now I actually have to do some work, lol.