Jump to content

apocalypse-666

Members
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

About apocalypse-666

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hello, I've been running Mavericks so far with my 9800 GT with GraphicsEnabler=Yes boot flag until the latest update, 10.9.4. After the update, I started experiencing slow graphics performance, sloppy animations etc. I tried using Nvidia alternate drivers with no luck. NVDA4ALL did not work either. Anybody has any idea?
  2. AppleRTC patch (CMOS reset after sleep/wake)

    Works on OSX Mavericks 10.9.2 with Gigabyte P55A-UD4. Thanks!
  3. Enabling Broadcom BCM 4322 on Mavericks

    unfortunately the methods described at the link don't work Is there anybody facing the same issue?
  4. Enabling Broadcom BCM 4322 on Mavericks

    Hello, thanks for your suggestion but unfortunately, I couldn't get it working. I first tried just replacing airportd, then with modified kext (both with and without IO80211Family.kext) none of those methods seemed to work for me Am I doing something wrong? Are there any other suggestions?
  5. Hello, I was using my Broadcom BCM 4322 wireless (BCM42222) mini-pci card on my hackintosh on Lion 10.7.4 with this kext: http://www.osx86.net/files/file/800-broadcom-43xx-for-mountain-lion-10-8-0/ Today I tried using the same kext with Mavericks. OS was able to see the card but it was unable to join any network. Anybody has any idea how to fix it?
  6. BCM42222 on Mavericks

    Hello, I was using my Broadcom BCM 4322 wireless (BCM42222) mini-pci card on my hackintosh on Lion 10.7.4 with this kext: http://www.osx86.net/files/file/800-broadcom-43xx-for-mountain-lion-10-8-0/ Today I tried using the same kext with Mavericks. OS was able to see the card but it was unable to join any network. Anybody has any idea how to fix it?
  7. Hello Darwin, I have several machines, the one I am currently trying set up is: 10.7.5 on Dell XPS M1330 CPU: Intel Core 2 Duo - T7700 MEMORY: 4GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz VIDEO: Intel GMA965 (a.k.a. X3100)
  8. Hello all, I am seeking help for my M1330 (with GMA 965 aka X3100). I am currently running 10.7.5 with these kexts http://www.osx86.net/view/3459-intel_x3100_rev_0x2a02_32bits_and_qe-c_...html It is told that I needed to swith to 32 bit mode for this graphics card but when I do so, I experience black screen problem at the boot. 64 bit mode works but with an incorrect resolution. Do you think that it is related to my DSDT? I am using the one named : DSDT_M1330_NVIDIA_ANYCPU_20111029.zip
  9. 32 bit kernel panic on Dell M1330 (X3100 Graphics)

    Thank you CoBrA2168, AFAIK, the monitor is natively 1280x800, the DSDT I am using is from this topic: http://www.insanelymac.com/forum/topic/190780-guide-making-a-dsdtaml-for-dell-xps-m1330-xps-m1530-and-xps-m1730/ It's the one named : DSDT_M1330_NVIDIA_ANYCPU_20111029.zip This does not have Nvidia injection thus I thought I could use it. Do you have any ide how to inject EDID or how to edit DSDT accordingly?
  10. 32 bit kernel panic on Dell M1330 (X3100 Graphics)

    Ok I've got one step further, now I am running 10.7.5 on this machine. It still boots normally, still wrong resolution, but this time, when I switch to 32 bit mode, the displays goes to sleep after boot, just before I see the desktop. I am now using these kexts: http://www.osx86.net/view/3459-intel_x3100_rev_0x2a02_32bits_and_qe-c_...html Any ideas?
  11. 32 bit kernel panic on Dell M1330 (X3100 Graphics)

    Are you also using M1330? or it's just the graphics card that's matching? What are your kernel flags? Which extensions do you use? Sorry for so much questions?
  12. Hello, I've been trying to install Lion 10.7.3 on Dell XPS M1330 for a while now. I can succesfully install and run it on 64 bit mode but without the proper screen resolution. This laptop has a Intel x3100 (GMA 965) graphics. To be able to obtain correct resolution, I tried to apply these http://www.osx86.net/view/1673-x3100_gma965_lion.html but never been able to boot to 32 bit (arch=i386) mode. I have the latest Chameleon installed on the system (v2.2svn r2181). I tried many boot flags including npci=0x2000, PCIRoot=1 etc with no luck I have also attached a screetshot of the KP. Does anyone has a suggestion for me? BTW, I also tried to replace AppleACPIPlatform.kext and IOPCIFamily.kext with legacy ones.
  13. What happened to Chameleon downloads section?

    Thank you guys So anybody has any idea how to build the source codes
  14. What happened to Chameleon downloads section?

    Hello, Thank you for your answer but there are no available downloads at forge.voodooprojects.org can you please check on that? I did not know about chameleon wizard so thanks again for that
  15. Hello people, I can not find the appropriate downloads page for Chameleon anymore, anybody has any idea what happened? Do you guys have a link to the latest versions?
×