Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About kmantronix

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    thanks a lot Bronya, i ve been waiting for this for more than 6 months. And It WORKS !
  2. x1950 pro question for Diabolik

    hello Barrybar, 10.4.10 has been released recently - Did you check if it brings support for ATI x1950pro ? thanks.
  3. Hello, Does anyone knows if the recent 10.4.9 release could help make work ATI x1950pro card with QE and CI enabled ? Thanks
  4. screen resolution not big enough..

    what is your graphic card ?
  5. x86 Xbench Results Thread

    bof ... AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ (old) ExcelStor Technology J240 NVIDIA nForce4 Chipset ATI readeon x1950pro Only 49.59 kmantronix.txt
  6. I get finally my wireless card recognized by (partially) applying steps listed in the following thread : http://forum.insanelymac.com/index.php?sho...amp;hl=dwl-g520 Many thanks theofan1960 That is : 1. Grab the Intel 10.4.5 update from the Apple Website: http://www.apple.com/support/downloads/mac...45forintel.html 2. Mount it on your desktop (Double-click in it) 3. Copy the file IO80211Family.kext from the folder "/System/Library/Extensions" of the update and paste it to the one of your system "Volume Name/System/Library/Extensions/" 4. Repair permissions using Disk Utility or terminal or you can do it manually 5. Reboot and you should have the D-Link dwl-g520 card is automatically recognized as an airport.
  7. Hello, My first topic, my first attempt to run Mac OS on my AMD X2 PC Everything works fine. But when i tried to configure my PCI Wireless DLINK dwl-g520 by applying the topic below http://forum.insanelymac.com/index.php?sho...rt=#entry250524 the airport driver is loaded at boot and i see it with kextstat : A i r P o r t A t h e r o s 5 4 2 4 . k e x t but in system.log, just after the the ethernet address of my Wireless card is displayed, another message says something goes wrong : "no aiport driver found" of course there is no airport device turned on in network devices What to do ?