Jump to content
InsanelyMac Forum

djR3Z

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About djR3Z

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
    http://thedroiddemos.com
  1. Hey guys, having some problems. I packed up my computer and went home for the winter break, set it up at my parent's place and it worked just fine. Packed it up and visiting a friend for a few weeks and it has stopped working. When I boot the computer. it gets past the initial screen to get into the BIOS and then gets to the black screen that usually shows a cursor that rotates and then boots into Chameleon. However it gets to that black screen that shows an underscore that drops a few lines and then just sits there. I cannot get it to boot into Chameleon. I can use my [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] CD and boot into my OSX installation and it works just fine, but of course this is not ideal and I do not have full specs running like this. I tried using [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] to install Chameleon again but its not doing anything. Did the boot partition somehow get messed up? Any help would be appreciated.
  2. I have 8GB of 1600 DDR3 OCZ memory but OSX thinks its 667MHz DDR2. Is there any way I can fix this? Is it just in reporting issue and not affecting my system? Thanks guys
  3. I ended up getting it working with AppleHDA_1.8.7f1_ALC888_LayoutID_888.zip from this thread . Thank you so much man. Are there any other things I should do for kexts I should get so my system is running top notch?
  4. Well if it helps any, I just did some research and found that it uses ALC888?
  5. I don't have windows installed :/ And my VM in Parallels refuses to work on the new install (not sure if thats a hackintosh issue or what). Is there a Mac alternative?
  6. It worked!!! Thank you!! Now I need to figure out how to get the audio to work. Any chance you could help me with that?
  7. I actually have this board so I downloaded the broadcom kext and installed it. Still no luck. I'm not sure what I'm doing wrong :/ I feel so close yet so far lol. I think what most confuses me is why it all works perfectly when booting from the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] CD but I can't get anything to work booting from the hard drive. Thanks for continuing to try to help me guys.
  8. It was actually already in there. Won't work :/ I'll also note that the audio doesn't work either.
  9. djR3Z

    [How To] Solutions for Ethernet Problems

    I have a Foxconn Intel P55 mobo. How do I know which one to use? I can't get ethernet to work
  10. I finally figured out why I couldn't boot from the hard drive. Got that sorted out, but ethernet won't work. Can someone help me solve this? I have a Foxconn Intel P55 mobo. Thanks!
  11. djR3Z

    Hard Drive Won't Boot

    Well I followed that guide exactly and it STILL won't boot. I just don't understand why nothing will work. Getting frustrated
  12. djR3Z

    Hard Drive Won't Boot

    Thanks for trying to help me out man. Here's the output.
  13. djR3Z

    Hard Drive Won't Boot

    I don't mean any information period, I was saying there wasn't information on where to put things like you said on the page that you linked. And the problem is not with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]. As I stated, I downloaded the installer you mentioned and it still did not work.
  14. djR3Z

    Hard Drive Won't Boot

    Well [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] does install the bootloader, so yeah I've already run this and it still won't work. Downloaded again and same thing. I'm not sure where you mean to move files to the Chameleon installation. There isn't really any information on where exactly to put things. I run the package, but no go :/
×