Jump to content

jorgeinglessis

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About jorgeinglessis

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 04/12/1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Venezuela
  1. "Waiting on..." IOProvider, IOResources, etc.

    Hi there, did you find any solution? the same thing is happening to me
  2. HP dv6000 & dv9000 series

    hi vic21, It's not clear to me whether you could use your nvidia 8400M with hardware acceleration or just using the vesa driver. Can you be more specific? I'm trying to install xxx 10.4.10 in a pavillion dv6575us laptop and just could use the vesa driver with 1024x768 resolution, could you use the 1280x800 wide screen resolution? thanks in advance.
  3. Any hope for NVDANV10HAL & NVDANV20HAL users?

    Are there any hopes for NVDANV10HAL & NVDANV20HAL users?
  4. NVDANV10Hal.kext Problem

    Hi there, I'm trying to get Titan to work but I've had no success. I have an Geforce4 440 Go 64M card in an Hp Pavillion zv5370 notebook (AMD Athlon 64 SSE2), I'm using the Jas 10.4.6 sse2 installation DVD +Patches+ Jas 10.4.8 beta9 combo update + EXP6 kernel. I modified the .kext files as explained in this forum, for my card I have to use NVDANV10Hal.kext. My card's system ID is 0x0179, here is a copy of my NVDANV10Hal.kext/Contents/Info.plist <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>CFBundleDevelopmentRegion</key> <string>English</string> <key>CFBundleExecutable</key> <string>NVDANV10Hal</string> <key>CFBundleGetInfoString</key> <string>NVDANV10Hal 1.4.40.4 (8.6.0f1)</string> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.nvidia.nv10hal</string> <key>CFBundleInfoDictionaryVersion</key> <string>6.0</string> <key>CFBundleName</key> <string>NVIDIA NV10 Resman Kernel Extension</string> <key>CFBundlePackageType</key> <string>KEXT</string> <key>CFBundleShortVersionString</key> <string>1.4.40</string> <key>CFBundleSignature</key> <string>????</string> <key>CFBundleVersion</key> <string>4.4.0</string> <key>IOKitPersonalities</key> <dict> <key>NVidiaRM</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.nvidia.nv10hal</string> <key>IOClass</key> <string>NVDANV10HAL</string> <key>IOMatchCategory</key> <string>IOService</string> <key>IOPCIMatch</key> <string>0x017910de</string> <key>IOProbeScore</key> <integer>60000</integer> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> </dict> </dict> <key>OSBundleCompatibleVersion</key> <string>1.2.0</string> <key>OSBundleLibraries</key> <dict> <key>com.apple.NVDAResman</key> <string>1.2.0</string> <key>com.apple.iokit.IOPCIFamily</key> <string>1.0.0b1</string> <key>com.apple.kernel.6.0</key> <string>7.9.9</string> <key>com.apple.kernel.iokit</key> <string>6.0</string> </dict> <key>OSBundleRequired</key> <string>Safe Boot</string> </dict> </plist> When I try to boot I get something like these: kld_load_from_memory() failed for module /System/Library/Extensions/NVDANV10Hal.kext/Contents/MacOS/NVDANV10Hal I also use gentoo linux on this machine, and when I have to load the correspondent module which is the equivalent to .ktext files in linux I have to set this parameters: nvidia NVreg_SoftEDIDs=0 NVreg_Mobile=0 in the file that takes care of loading the modules. Is there anyway I can set these parameters in any file like NVDANV10Hal.kext to make it work??? I also tried Macvidia drivers, and they seem to load ok, buy when I try to set the resolution to 1280x800 the system crashes. I would appreciate any help!!!
  5. which NVDANVX0Hal.kext to use?

    Well, I haven't had success yet, I know now that the .kext I should use is NVDANV10Hal.kext, but when I try to boot I get something like these: kld_load_from_memory() failed for module /System/Library/Extensions/NVDANV10Hal.kext/Contents/MacOS/NVDANV10Hal I also use gentoo linux on this machine, and when I have to load the correspondent module which is the equivalent to .ktext files in linux I have to set this parameters: nvidia NVreg_SoftEDIDs=0 NVreg_Mobile=0 in the file that takes care of loading the modules. Is there anyway I can set these parameters in any file like NVDANV10Hal.kext to make it work??? I also tried Macvidia drivers, and they seem to load ok, buy when I try to set the resolution to 1280x800 the system crashes. I would appreciate any help!!!
  6. Rammjet, thanks for your reply, I tried the Myzar Minipatcher but had no effect at all. I'm still waiting for help!!!
  7. which NVDANVX0Hal.kext to use?

    I tried natit_uni_1.0.pkg but the system crashes after trying to load NVDANV10Hal.kext
  8. which NVDANVX0Hal.kext to use?

    Thank you curlyboy, I will try natit_uni_1.0.pkg. I will have to install it using pacifist because my installer doesn't work, have you had that problem???. If I Use natit_uni_1.0.pkg do I Still have to copy the .kext files from the original apple update combo and edit them??
  9. which NVDANVX0Hal.kext to use?

    Hi curlyboy, thanks for the reply, is your card similar than mine? how would you know that the file you use is the right for me too? can you attach your NVDANV30Hal.kext for me please?. Other questions: I'm noob, how can I post my system specifications in any message? thanks for your attention.
  10. hi there, I installed first the Jas 10.4.4 with an updater to 10.4.6 and all the patches to an amd sse2 processor. Both Software Update and Installer worked fine at that time, but when I updated my system to 10.4.8 those programs quit unexpectedly anytime I try to use them. I followed the tip in the forum that says that one has to enable rosseta in the installer application, but I still have no success. Please help me!!!
  11. which NVDANVX0Hal.kext to use?

    Hi there, I have an Hp pavillion 5370 with an amd athlon 64 3000 processor, I finally Installed OSX 10.4.8 Using the Jas 10.4.4 that came with an updater to 10.4.6 and then updated to the Jas combo updater 10.4.8 beta9 after that y downloaded the exp6 version of the kernel. I'm having trouble installing geting Titan to work, I tried to follow some of the tutorials that says that one have to edit geforce.kext and NVDANVX0Hal.kext infos files, but I don't know which NVDANVX0Hal.kext to use so I edited and copied all 4 of them but my kernel panics at startup. I have a nvidia Geforce 4 440 Go. Please help me
×