Jump to content
InsanelyMac Forum

Welchy

Just Joined
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Welchy

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    UK
  1. Welchy

    Sudden Mouse Problems

    cheers for reply. i find it strange that even when i went to re-install the mouse was jumping all over the place. it should be fine when trying to install as its not using the drivers i select. ill have a go with -s
  2. when booting the dvd... press F8 instead of enter, then type -v to get to verbose mode. then try and see what the error is. post a picture of the error and we can try and help.
  3. Welchy

    Introduce yourself.

    hey all, names luke and im having a crack at this osx86 stuff. from uk and using compaq presario laptop. will help as much as i can. cheers
  4. Have a look on your fav torrent site for iAtkos v7, i had issues with iPC and iAtkos v3. then i tried v7 and it went alot smoother, as for customizing its a lot of trial and error, have ur spec written down or somewhere to hand when customizing, it will be hit or miss, if u get problems google is your friend or search these forums. i have prob installed and re-installed 10 times and i now have another issue to overcome! or u could be unlucky and ur motherboard might be un-compatable. p.s. if ur on twitter.. follow this guy : leonbollerup he specializes in getting OSX to run on Dell. maybe he can help.
  5. Welchy

    boot doesn't want to boot!~Solved

    can u confirm that the disc is bootable? what software did u burn it with?
  6. Welchy

    Sudden Mouse Problems

    hi there, i have installed iAtkos v7 on my compaq presario c773EA. everything was running great, both cores of cpu, lan, sound and i was finially getting to grips with os x. then this morning i booted up mac, and my mouse just jumpes all over the place, if i even touth the trackpad, it goes mental and starts opening as many windows and programs as it pleases. so i thought... ill re-install. so i slapped the disc back in and it loads up... get to the first menu and trying to click button to continue installation and the same happens...mouse all over the place. i had installed the p2/ mouse and keyboard driver and all was great for about 2 days untill this issue. i have tried booting in safe mode(-x) and -f but same issue. i have a duel boot with win 7 and can confirm the trackpad is fine on win7. any ideas?? thanks
×