Jump to content
InsanelyMac Forum

sashafan2

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About sashafan2

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. sashafan2

    Realtek rtl 8139 in Mountain lion

    Unfortunately, RTL 8139 kext you posted doesn't work for me. The system doesn't detect the card. Update: It appears that my ethernet card is shown in system report, but doesn't appear among network interfaces and thus I can't conect. Does anyone know how to fix it? Update: It works now. It turns out I had to put the RTL8139 plugin from the modified kext Husaber posted into the vanilla kext Plugins folder, instead of installing the whole kext. Huge Thanks!
  2. sashafan2

    Realtek rtl 8139 in Mountain lion

    Thank you! I'll check it out and post if it works or not.
  3. Hello everyone, Could anyone share a working Realtek rtl 8139 network card kext for Mountain Lion? I can't make it work, though it worked well in Lion. Thanks in advance!
  4. sashafan2

    First boot gets stuck on dsmos has arrived

    Update Formatting my mac partition and doing a fresh install helped to solve all my problems. Thanks to everybody!
  5. sashafan2

    First boot gets stuck on dsmos has arrived

    Thanks. I have installed chameleon 1255 by copying the boot file. Now it gets stuck on ACPI_SMC_PlatformPlugin::start - waitForService(resourceMatching(AppleIntelCPUPowerManagement) timed out. Any suggestions?
  6. sashafan2

    First boot gets stuck on dsmos has arrived

    And is it possible to install chameleon in single user mode?
  7. Hello everybody! I've managed to install lion over my snow leopard, but if I boot with -x, first boot hangs on dsmos has arrived. If I boot without -x it hangs on Ntfs volume name Local disk, v.3.1. Clearing caches and repairing permissions doesn't help. My hardware: Motherboard - asus p5k with asus p5kr bios, cpu: core2duo e7500, videocard - ati 4850 1 gb. Please help
  8. Some progress with new bootloaer. Now installation boots properly with -x GraphicsEnabler=no, while previously it didn't. However, if I boot without this key, boot gets stuck on "Device in slot=1"(now without showing gray screen). Has anyone managed to make ati hd 4850 work?
  9. Thanks for the advice aufa 3333. Unfortunately it didn't help Macmodifier , I meant 1 gb video ram. My bootloader claims to support Lion but I'll try another one. Thanks a lot for advice!
  10. And what vga driver should I put? Could you tell me the name of the driver?
  11. I want to upgrade my snow leo hackintosh to lion. However, I can't get to the installation. Verbose boot passes without errors or freezes, but the last line I see is: "device in slot:1". Then the screen turns gray. I have tried booting with -x and other keys but it doesn't help. My hardware: Motherboard - asus p5k with asus p5kr bios, cpu: core2duo e7500, videocard - ati 4850 1 gb. Please help!
×