Jump to content

Stiff91x

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Stiff91x

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Stiff91x

    Help for Mavericks setup boot

    i've tried with HackInstaller but the results are the same (video: http://www.pr0t3ck.altervista.org/files/osxboot.avi)... other suggests? ...
  2. Stiff91x

    Help for Mavericks setup boot

    ok, now i try with hackinstaller... i create usb drive with mavericks in vmware (tested on real mac, it works 100%)... thx!
  3. Hi guys, my pc doesn't boot my usb drive with Mavericks' installer... This is my hardware - MB: MSI Z87-GD65 - CPU: Intel i7 4770K - RAM: CORSAIR VEGEANCE PLATINUM 2400MHz 16GB - VGA: NVIDIA GTX 770 4GB GIGABYTE EDITION - SSD 1: OCZ VERTEX AGILITY 3 128GB (for Mavericks) - SSD 2: SAMSUNG 840 EVO 250GB (with Windows 8.1 PRO) - 2x HDD 2TB for storage i've tried with Diskmaker x and also with myHack, i've tried even with PMPATCH in bios version 1.8 but the results is always the same... it doesn't boot... in verbose mode it stucks in a black screen... any suggests? thx
  4. Stiff91x

    Setup boot problem

    Hi guys, i've problem with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]'s boot (myHack too, same problem) I created [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] boot drive (Mavericks 10.9.3, downloaded from AppStore). After the creation i've plugged in the usb drive in USB 3.0 ports (also in 2.0) but in Chimera bootloader, when i press on Mavericks' setup partion, PUFF! Apple's logo appears for 1sec and my pc reboot... (i tried to create [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] boot drive also with my old snow leopard, but [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] said: unknown error) this is my HW: CPU: i7 4770k MB: MSI Z87-GD65 RAM: 16GB Corsair Vengeange Premium 2400MHz SSD: OCX Vertex Agility 3 128GB VGA: Nvidia GeForce GTX 770 4GB Gigabyte edition and also is connected: 1 SSD Samsung Evo 840 250GB (for Windows 8.1) and 2 HDD for storage i've tried also with flags, for example: Graphicsenabler=no, cpus=0, -x, -v and without the intel virtualization technology, but the result it's always the same, apple's logo for 1 sec and PUFF my pc reboot, without any message in verbose boot any suggests??? P.S: I'm Italian, sorry for my English but i think you guys will understand anyway
  5. Stiff91x

    VECCHIO TOPIC DI PRESENTAZIONE

    Ciao ragazzi Come va??? Sono nuovo del forum, ma non della scena hackintosh ... ho un acer aspire 6930G con Mac OS X 10.6.7 correttamente installato
×