Jump to content
InsanelyMac Forum

Strahd

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Strahd

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 10/30/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ljubljana, Slovenia
  1. Hey everyone, With lots of help from this site I managed to get a Hack installed on my PC. Now the only thing that remains for me is the touchscreen. Screen it self works fine but the touch part needs a driver. I managed to find the manufacturer of the touch part the Quanta Computers and on their site (touch-base.com) they do offer the driver but for 180eur. I did try the evaluation version of the driver, it's limited to 100 cliks, and it works fine. Now I was wondering if anyone knows if there are any drivers that are free for mac to be used with this monitor. For instance MSI Wind Top AE2220 uses the same touch screen but I couldn't find mac drivers for that one eighter. Thanks in advance
  2. Strahd

    Occasional KP @ Boot 10.7

    Same problem here with 10.7.1 on HP xw4600. I actually get 1 in 5 successful boots. I have found however that if I remove any USB device (even keyboard and mouse) I am more likely to boot without KP.
  3. Strahd

    [Help] USB not working

    Funny I have the same problem. Installed 10.6.3 with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and updated to 10.6.8 and multibeasted afterwards. USB does not work at all. It didn't even during setup. This is on HP xw4600. I tried everything I could find up here but nothing worked. I am however not using the DSDT way. So maybe I should try that next and see what happens...
  4. Thank you very much for this. My bluetooth now working on Toshiba A200-1GH with your kext!
  5. Thank you for this worked like a charm on my Toshiba A200-1GH - Leopard 10.5.6
  6. Simania_NL I had the same problem at first with beta9 on my 3800+ AMD 64 but it went away when I updated again. Been running stable for 2 days straight now that everything works
  7. Woohoo patch worked with AMD SSE3 TEST DVD. Had the same problem at first, the connect button was just dead. Now it work flawlessly Thank you very much
  8. Strahd

    About This Mac Screenshots

    And here be mine dual screen setup
  9. Ha managed to get it running with CI/QE support when I switched back to Geforce 6600. No DVI though. It says that nothing is connected. I even switched monitor plugs and both of them get recognised if pluged to the RGB port but which ever is on DVI wont power on. Now if I could get the 7300gt working that would be perfect. BTW I have access to a Power Mac G5 with AGP ATI 9650 card in it so if any data is needed from it I could probably supply it if told how
  10. If anybody managet to get it working with gainwards bliss geforce 7300 gt could he/she post a how to please. natit finds the card propperly but as soon as I add any drivers to it (be it macvidia or the nvdanv40hal ones) i get stuck with the monitor(s) powering down instead of loading GUI. Cards ID is 0x0393 and I'm using the AMD TEST 1 dvd with the updated kernel to latest beta. Runs fine othervise with sound and network just this last final bloody thing of a graphics card.
×