Jump to content

Frogger21

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Frogger21

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    UK
  1. ASUS P5G41T-M LX - Lion install

    Thanks for that. I've tried disconnecting the DVD drive completely, but it makes no difference
  2. ASUS P5G41T-M LX - Lion install

    Thanks for the reply! Obviously Mac OS X works with this motherboard then From the lack of replies here, my problem's either so strange that nobody has a clue, or that I'm missing something so stupid that people can't be bothered to help
  3. You need to make sure that Install Mac OS X Lion.app is in the Applications folder.
  4. ASUS P5G41T-M LX - Lion install

    Wow! I'm really amazed that one of you many gurus here can't offer any suggestions. Or am I asking a stupid question...
  5. Tried to sign-up on the Kakewalk forums, but there's a problem with the link to the reCAPCHA Could you please add the ASUS P5G41T-M LX? Thanks.
  6. ASUS P5G41T-M LX - Lion install

    UPDATE: After some searching of forums, I've just found out that if I 'tab' in the boot screen and issue '-x' (safe mode?) it will boot! Obviously lots of things are missing in this mode and it still won't boot normally. Does this help with the diagnosis? Many thanks for any help.
  7. Hi there, I've been trying, unsuccessfully, to install Lion from scratch on my ASUS P5G41T-M LX based system for the past couple of days using this method from InsanelyMac. The problem is that no matter what I do, I get so far through the boot and then get a "Still waiting for root device" error like this: I've ensured that in the BIOS, Storage Configuration-->ATA/IDE Configuration-->[Enhanced] and Enhanced Mode Support On-->[s-ATA] and I've made sure that the drive's Mac OS Extended (Journaled) and has a GUID Partition Table. I've tried numerous reinstalls and I've even tried, out of desperation, unplugging the IDE DVD Rom drive in case that was causing some strange problem. My system: ASUS P5G41T-M LX Core 2 Duo 2 GB ram 9600GT Does anyone please have any ideas? I beginning to think I've wasted my money purchasing Lion Thanks for any help.
  8. Thanks again for the reply. I've even just tried a BIOS update, but the problem remains EDIT: Oh, FFS! I've just tried to use my MSI Wind Hackintosh to format the drive and now that won't boot and keeps KPing! It's just not my day...
  9. Hi there and thanks for the reply, I've been having a look around, and from what I can find out, on the ASUS Enhanced Mode Support On-->[s-ATA] is AHCI... Post from a different forum Anyway, here's some pics from the BIOS: Many thanks for your help guys!
  10. Thanks to everyone for the replies! In the BIOS, AHCI isn't specifically mentioned, but I have selected Storage Configuration-->ATA/IDE Configuration-->[Enhanced] and Enhanced Mode Support On-->[s-ATA] and Made sure that the drive's Mac OS Extended (Journaled) and GUID Partition Table: But I'm still getting this Does anyone have any ideas please? Many thanks.
  11. Hi there, I've followed the guide, (thanks!) but I've ran into a problem During the first boot, Lion gets so far but unfortunately just sits there saying "Still waiting for root device" and goes no further I've made sure that the HD is the first device in the BIOS, but still the same thing. Here's a pic of the screen - I'm really sorry about the quality, it's my phone's cam: ASUS P5G41T-M LX Core 2 Duo 2 GB ram 9600GT Can anyone help, please? Many thanks. Steve
×