Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About PapaDocta

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. here is my pci info.. PCI Ethernet Slot pci1814,201: it's surecom with ralink chipset.. thanks for your efforts
  2. you are the best Prasys... i'm willing to test the pci version if you want to ... been dreaming about.. i want it to be recognized as an airport card and not use the crappy ralink wireless utility.. cheers m8
  3. How can i change the compuer's name?

    go to system preference => Sharing (under Internet and Networking)
  4. Export Extreme 2 Update

    i just installed it and working fine.. no problem here..
  5. doesn't work on Dell Latitude D800 with the latest JaS DVD 10.4.8 SS3,SSE2...
  6. NVidia fx5500 256MB FULLY WORKING!

    i have an Asus P4P800-SE Mobo with 3.0Ghz Prescott Proc.. 1GB RAM and AGP FX5500... when i had the AGPgart installed it will show in the system profiler and AGP card and QE and CI is not supported.. and when i deleted the AGPgart it changed to PCI and have full support now.. the strange thing when i use toaster the User Interface of the program is a bit pinkish and it happens to some apps.. maybe cuz they are PPC apps and now universal
  7. NVidia fx5500 256MB FULLY WORKING!

    everything was working fine expcept for the QE and CI which was not supported.. i deleted the AGPgart and now it has the support and DVD player now works and VLC which used to crash before ...
  8. NVidia fx5500 256MB FULLY WORKING!

    works great thanks... i had to remove the agpgart and now all working fine.. thanks... using FX5500
  9. waiting for the FX 5500... thanks
  10. Deleted ATI extensions!

    would this work with ATI X200 built-in cards as well??
  11. SSE2 and SSE3 information PLEASE READ

    ok guyz i have been reading a lot and can't find a solution for my problem... my processor supports SSE2/SSE3 and i checked the SSE3 kernel while installing but still when installing finishes i get SSE2 only.. i'm using Jas 10.4.6 DVD ... what could be the problem.. plzzzzzzz help i want to enable QE/CI and get better video play back.. mother board p4p800SE video card Asus V8200 Geforce 3 64MB... P4 3.0 Ghz HT prescott and the weird thing is, when i update my 10.4.6 to 10.4.8 i use Jas SSE3 combo update and it works fine... but still no SSE3... and if use JaS SSE2 combo update still it works fine.. anyone Please!
  12. updated fine on both SEE2 and 3 ... no problem at all with the latest kernel 10.4.8 cheers for JaS
  13. worked like charm... thanks man