Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Farschad

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 03/24/1984

Contact Methods

  • Yahoo

Profile Information

  • Gender
  • Location
    Tehran, Iran
  1. DSDT Auto patcher - Gone?

    Hi MaLdOn. Greetz. That would be so nice if you patch my DSDT. It's different from my Signature. CPU AMD X6 Phenom II Black MB ECS 890 16 GB RAM DDR3 Apacer CL9 VGA ATi AMD 6770 XFX & here is my send_me. Thanks in advance. One question, how can we find a DSDT without DSDT Autopatcher? :-) send_me.zip
  2. DSDT Auto-Patcher

    Hi Lord I didn't understand what should I do but i copied the file to E/E & everything (except BCM43224AG) runs OK. & Again thank for your brilliant support.
  3. Hi Mammoth, after using DSDT patched from MaLd0n, my system works great. (Except WiFi because of BCM43224AG) Thanks mammoth. thanks MaLd0n. You're so great. Hier is patched DSDT: dsdt.aml.zip
  4. DSDT Auto-Patcher

    thanks you Mald0n. :-) but a very silly question. when I open this fine with auto patcher & click apply it says : compilation error. Did i do wrong?
  5. DSDT Auto-Patcher

    Hi man. My signature is listed blow. would you plz. patch it for me too ? thanks in advance. :-) send_me.zip
  6. Thanks Mammoth & all others team for your nice efforts :-) 1.15 worked for me like a charm. thanks you man :-) I tried this one with a clean installation without DSDT. I did exact what was in Instruction & updated to 10.6.7 Everything works fine & fast except: WiFi, LAN , Sound & 2 USB ports in left side. (I didn't try Card reader yet) When I installed RealtekR1000SL, BT doesn't work anymore. I have also an External sound (EMU 0404) that it should run in x86 mode only. (Should I use i386 only? :-( ) any suggestion, help for fully works? :-( Tnx in advance. :-)