Jump to content
InsanelyMac Forum

Justme2010

Just Joined
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Justme2010

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I have 10.6.4 running almost perfectly on Gigabyte G31m-es2l. I have DSDT with mods that allow sleep, reboot, shutdown, sound etc. The problem I am having is with my printer. It prints fine until I sleep the computer and wake up computer from sleep. Then if I try to print the print, job show up but get stuck and does not print. I'm not sure if this is a printer or a sleep issue. I have tried both the mac and the samsung drivers with same result. If I reboot the computer the job then automatically starts to print from the printer as if nothing was wrong. The printer is connected wirelessly to my network and accessible to all my home computers. Any suggestion welcome. Thanks
  2. Can anyone give me any help or guidance. I have a Powercolor 4670 1GB on 10.6.4. I have tried to get it working using various bootloaders as suggested by others. I have had no luck so far. I either get a boot to blank screen and then monitor sleeps. Or I get X2000 Kernel Panic on boot. I have tried all of the card's outputs with same results. Any help welcome especially anyone would has the same card. Thanks
  3. Can anyone give me any help: I have a G31M-ES2L ver.2 and a ATI 4550 video card. I cannot get OSX 10.6 with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] VANILLA to startup except with -x safe mode switch, before and after install of OSX. I have sucessfully installed [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and 10.6.4 update. I still can only boot using -x switch. With -x OS boot in safe mode with only 1024x768. During [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] install and now after OS installed with 10.6.4 update the OS starts to boot everything seem ok (No Kernel Panics) but the video just corrupts with jibberish over all or part of the screen. Looks like white corrupt image or part image. Monitor is hooked up via DVI. I have tried both [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] methods with and without DSDT. everthing else ie. RTC Cmos reset seem fine. Thanks for any help.
×