Jump to content

tommyleebass

Members
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

About tommyleebass

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Milano Italy
  1. Fermi Graphics Card don't work properly in ML.(google it's your friend :wink2: ) But the very problem it's intel hd 4000,without bios mod for disable on boot .... Yes GSLY! 1- use the card without connectors (work ok on 5/6 meters of the router) 2- change the connectors on ux32vd P.S with Lite-On WCBN606AH (HP). Atheros wifi work but bluetooth don't work
  2. try this for bluetooth ...my bluetooth don't work with this key: goto /System/Library/Extensions/IOBluetoothFamily.kext/Contents/Plusgins/ edit AppleUSBBluetoothHCIController.kext/Contents/Info.plist duplicate the EricssonROK101 key section to add your device info or insert this block of text ; <key>Generic BTD</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.AppleUSBBluetoothHCIController</string> <key>IOClass</key> <string>AppleUSBBluetoothHCIController</string> <key>IOProviderClass</key> <string>IOUSBDevice</string> <key>bcdDevice</key> <integer>Your ID</integer> <key>idProduct</key> <integer>Your ID</integer> <key>idVendor</key> <integer>Your ID</integer> </dict>
  3. I have ux32vd with same card,but nothing bt work,no bt usb and no ar3011
  4. bluetooth? work on ux31 or ux32? If yes,which kext are you used?
  5. Apro questo topic per cercare di capire come risolvere il problema dello schermo nero (spento),al tentativo di abilitare qe/ci. Faccio un riepilogo dei miei tentativi Chimera+ HD4000PlatformId + numero non cambia niente solo 1024x768 Chimera+ stringa EFI con quasi tutte crash su apple logo tranne con la "2" qe/ci funzionanti ma al secondo o terzo riavvio schermo nero Chimera+DSDT patch non cambia nulla 1024x768 Provato con Enoch bootloader e SMBIOS 9,1/9,2 ma senza risultati Saluti
  6. ok https://rapidshare.com/files/523470693/Extra.rar <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>Boot Banner</key> <string>No</string> <key>HD4000PlatformId</key> <string>4</string> <key>Instant Menu</key> <string>Yes</string> <key>Kernel Flags</key> <string>PCIRootUID=1</string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>DSDT</key> <string>/Extra/DSDT.aml</string> </dict> </plist> Tried on 2/4/8/9 exc..
  7. Yes it's low-power cpu :wink2: p.s ho provato con il dsdt ma non cambia nulla con nessun valore,lo stesso problema me lo da con hd4000platformid e numero sembra cambi qualcosa solo con le EFI
  8. Grazie! tra l'altro abbiamo un hardware simile adesso faccio delle prove.L'unica EFI che mi da qe/ci e quella postata da zenlion la 2 solo che il boot è casuale 3 su 4 schermo nero.
  9. Sorry for my OT. But anyone has solved black screen with qe/ci enabled with Nvidia Optimus? i have ux32vd with HD 4000 / GT 620m Thank's
  10. with this string it's locked on apple logo,same result with string 2 or 4 <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>Boot Banner</key> <string>No</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>Graphics Mode</key> <string>1366x768x32</string> <key>device-properties</key> <string>5e0000000100000001000000520000000100000002010c00d041030a000000000101060000027fff04002c0000004100410050004c002c00690067002d0070006c006100740066006f0072006d002d006900640000000800000003006601</string> <key>Instant Menu</key> <string>Yes</string> <key>Kernel Flags</key> <string>npci=0x3000 darkwake=0 PCIRootUID=1</string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> </dict> </plist>
  11. tommyleebass

    Booting Mountain Lion on an Asus UX32VD

    http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=281275
×