Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About debutant0219

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Thank you very much for the reply, I really appreciate it. Reading the comments on tonymacx86, OSX Lion will not recognize sandy bridge motherboards and will have to be patched, is that correct? If so, which motherboard is the most compatible with OSX? Thanks
  2. Hello Everyone, I am trying to purchase components to build a new hackintosh and I am hesitant on which ones to pick. I would like the components to be fully compatible with Lion. I would appreciate your suggestions on the best setup!!. Thanks
  3. Hi everyone, System: Asus P6T Deluxe V2 ATI 4850 HD Audio - Internal on board. Today I decided to upgrade to 10.6.6, pretty hard decision as it broke my installation, I was able to get my network and video working back, but never able to get the audio to work. I am not forced to always start in safe mode so I can get into OSX. The forum administrator was kind enough to notify me that I would need voodooHDA + patched appleHDA to get the audio working again, I could locate the voodooHDA but was unable to find the right patched appleHDA. Would anyone kindly help me fix this issue? Thanks
  4. Hello All, I have ATI Radeon HD 4850, I would like to know if there is a way to transfer audio to HDMI. In windows it is very easy but I do not know how to do it with snow leopard. I would appreciate any help. Thanks
  5. Snow Leopard Graphics Update 1.0

    Would you mind sharing those files please? I did install this update and it killed my hackintosh install, now I can only get into the OS with -x command. Thanks
  6. An Odd Situation - Need Advice

    If I try to install osx with the snow leopard universal 10.6.2 installer, can I install 10.6.3? As I do not have the dvd for osx 10.6.2, I do however have the dvd for 10.6.3 Thanks
  7. An Odd Situation - Need Advice

    I do have those options in the BIOS enabled by default. The video driver I got was from [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] by tonymacs, that is the only one that worked for me. Is there any other place I can find those drivers from please? Thanks
  8. An Odd Situation - Need Advice

    I did try you suggestion, and unplugged the DVD and the Windows HD, left only the osx connected, I still got the kernel panic, but this time it is not the same problem, I have attached a screenshot of the issue here. Please take a look and advice me.
  9. An Odd Situation - Need Advice

    Now I get "SerialATAPI device reconfiguration did not complete successfully" When I try to start osx in single user mode. Any suggestions?
  10. An Odd Situation - Need Advice

    OK!, I made some progress, I reinstalled chameleon and also bootthink, I went into the terminal and specified Windows 7 as the first boot, and OSX as the second boot. Restarted and I got the grey screen with 2 options to select, windows 7 and OSX. Clicking on Windows starts windows promptly. Click on OSX starts spinning the HD for a bit then gives me the dark screen asking me to reboot the machine. I tried starting the OSX with option -s "Single User" and that gives me several errors. first is SertialATAPI Reconfiguration is not complete. then when I type exist to start the system I get kernel panic. I do not know if this is progress or not, but really appreciate your help.
  11. An Odd Situation - Need Advice

    Thank you for your replies. Here is what I have done so far. 1 - I opened the case and connected the OSX HD into SATA1 port 2 - Connected the Windows HD into SATA2. 3 - Went into BIOS and under Boot: 3.1 Under Hard Drives, I was able to locate both HDs, I put OSX as the first drive, and Windows as the second drive. 3.2 Under Boot Priority, I can see the OSX HD, but not the Windows HD. So, I set the OSX as the primary boot. Save and quit. Now, when I boot the PC, I get directly to the Chameleon screen and it does give me only osx with the progress bar to boot from it. I do not see the Windows option there. If I let the progress bar finish, OSX starts automatically in Single User Mode. On a separate note, if I go back into BIOS and change the hard drives to Windows first, and set it as the primary boot. After restart I get to the easyBCD boot selection window, when I select OSX It tries to start normally, but after couple minutes I get the dark screen asking me to press the power button to reboot my pc. Any ideas?
  12. An Odd Situation - Need Advice

    First, thank you for your reply. What I did is I had my pc already setup with windows 7, I had an extra SATA HD that I did not use, I plugged it in, installed OSX on it following the tutorials and the Asus P6T Boot 132 . Then to get the devices working. I used tonymacx86 installer to get the video card working. I used the Asus P6T Boot 132 v 1.5.7 to get the networking running, the used Boot 132 v1.6 to get the audio working. Before activating the devices, I went into Windows and Installed easyBCD and get the boot working properly. But, after getting all the devices working, now I do not get the boot selection window, it directly boots into single user mode. If I want to select the boot, I have to hit F8 at the chameleon prompt and select windows. At the chameleon prompt, if I select osx to start normally, it gives me the dark window asking me to hit the power button to reboot. Any advice?
  13. An Odd Situation - Need Advice

    After many attempts to run OSX 10.6.4 on my machine Asus P6T Deluxe V2 Core i7 920 OCZ 6 GB 1600 ATI Radeon HD 4850 I finally got it to install on the second internal HD, where I have windows 7 on the first one. Now when I boot the PC, it goes directly to OSX and start it in single user mode. When I enter the BIOS, it does not recognize the windows HD as one of the boot options. However, when I click on F8 and select the windows boot, I get the easyBCD screen to select which os I want to start with. If I select windows, then everything works fine. If I select OSX, it remains in the grey screen with the apple log then it give me a darker screen asking me to reboot the machine. Anyone have any suggestions please? Thanks in advance.
  14. Hello Everyone, I am new to the hackintosh world and I have been trying to get the mac osx leopard 10.6.3 running on my pc for about 2 weeks. Here are the specs. Asus P6T Deluxe V2 ATI Radeon HD 4850 Integrated SoundMax SATA HD I finally got the video card to work, but I am still not able to boot properly. In order to boot into osx I need to use the boot 132 CD and use option -s which is the single user mode in order to boot into the system. Sound is not working at all and osx does not recognize any audio devices. Please help me with this issue, I highly appreciate it. At least getting the system booting properly. Thanks