Jump to content

Goron

Members
  • Content count

    310
  • Joined

  • Last visited

About Goron

  • Rank
    InsanelyMac Sage

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    somewhere out there ...
  1. Goron

    OS X 10.10.x vs Youtube

    OS X Firewall is turned off, I´m using LS (little Snitch 3.6)
  2. What do the Game Center Agent and Youtube have in common?!? Since upgrading to 10.10 my firewall prevents ANY Youtube Video from playing as long, as it blocks GameCenter Agent!!! On Mavericks, youtube played just fine with same LS rules .... The side "www.gaskrank.tv" with any videos on it is also blocked, download of mozilla firefox from "www.mozilla.org" ist blocked. Only way is to download googles Chrome browser! In Chrome youtube videos play just fine ?!? Anything else beside youtube and the two sides mentioned work oob with dsdt on system in profile. Any suggestions?!?????? Cheers Goron
  3. My i5 2500K is overclocked to 4,4GHz: with dsdt and ssdt on clover EFI Partition Yosi throttles through all available 17 states without generating any states.
  4. Google is not my friend today :/ Spawning messages in 1st post still there .... As i only can see two USB hubs in Sysprofiler: might that be caused by trying to enumerate USB ??? Does any1 know if PXHCD works under 10.10?? Cheers
  5. Baise moi!!!!! #facepalm Worked, thx! Flodding messages still there ...
  6. Following messages flood my logs every 10 secs: Any1 know how to get rid of this? Also, i cannot repair permissions on the volume, the option is greyed out??? Any hints on that? Besides that, everything works perfect and the system ist even smoother and faster than Mav .... Cheers Goron
  7. Goron

    Trim enabler

    If latest version ( http://www.cindori.org/ ) doesn´t work, you could try manually: sudo perl -pi -e 's|(\x52\x6F\x74\x61\x74\x69\x6F\x6E\x61\x6C\x00{1,20})[^\x00]{9}(\x00{1,20}\x54)|$1\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00$2|sg' /System/Library/Extensions/IOAHCIFamily.kext/Contents/PlugIns/IOAHCIBlockStorage.kext/Contents/MacOS/IOAHCIBlockStorage
  8. Goron

    Boot Guide

    Framebuffer? Have you tried GE=Yes/No?
  9. Goron

    Clover boot0 issue *HELP*

    Try installing clover manually, or in installer set the option (forgot exact name): write more files to mbr It´s similar to chameleon/chimera: u have chimeras boot0 in mbr, which clover cannot handle ... so u need to upgrade ALL affected files ...
  10. Goron

    10.10 vanilla Bootable Usb Guide

    Booting verbose showed up many sound assertion faults ... i blindly copied over my needed kexts and plists from working Mavericks
  11. Goron

    10.10 vanilla Bootable Usb Guide

    Deleting VoodooHDA solved this for me. No sound so far, but everything else works Have to dig further into clover, where to drop dsdt and ssdt to make throtteling work properly, .......
  12. Goron

    mach_kernel und co

    Hi, das ist nicht der mach_kernel, das ist das ACPI handling: versuch auf kexts.com mal eine gepatchte ACPIPlatform.kext, bzw. ioacpifamily zu bekommen. Mit sauber gepatchter dsdt wird das dann obsolet, aber auf meinem P5K-E brauchte ich die auch zur Installation. Ich frag gar nicht erst, glaub ich .... ;P Goron
  13. Goron

    boot time

    Hmmm, Vertex2 without KernelCache ±21sec., with KenelCache=Yes 1spin -> ±5 sec. ... haven't tried on Vertex3 yet ... I think the biggest advantage will be reached by enabling the use of caches ... Just my 2 cent ...
  14. Works definitely! I can copy files >= 4GB from WinXP/7 SMB share to Debian SMB share (mount -t cifs ...) .... perhaps sty. like that might be your problem: Link in german, sry for that : http://forum.ubuntuusers.de/topic/samba-max-filesize-limitation/#post-2127108 Cheers Goron
  15. After some struggling, i made the finding, that my whitescreen issue AFTER Login screen was caused by two custom LaunchDeamons: 1st one, to create a RAMDisk, 2nd to tell the system not to set a time bit on my SSD One of them, or even both prevented the finder to start -> white screen after Login. The system was running an reachable via network ... after deleting those two scripts, everything was fine again?!? I just copied them over from Lion, where they worked flawlessly ... Any suggestions, on how to get them running again? Cheers Goron
×