Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About skfunnyboy

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. x1950xl jccool AIO (10.4.8) link?

    Hi, I wan the jccool method aio for my ati x1950xl but i cannot find it, every link i try is dead.. i run mac os x 10.4.8 (JaS) If somebody can upload it or tell me where to get it, it would be very appreciated.! Thanks in advance!
  2. Clavier + Souris H.S Lors de L'installe SL

    Essaie avec un clavier ps/2 (le port rond) j'ai eu le meme problème avec mon OSx86 Leopard 10.5.2
  3. No sound on 10.5.2

    Hi .. I installed Kalyway 10.5.2 but my sound dosent work I tried all the day with no success I tried alot of drivers, i reinstalled the OS like 4 times .. Still no success x2 I dont know what is my Sound card but my Mobo is : http://www.buy.com/prod/ecs-goal-3-plus-se.../205663960.html CPU-Z Audio device: Description Audio device Location bus 0 (0x00), device 2 (0x02), function 7 (0x07) Common header Vendor ID 0x1039 Model ID 0x7012 Revision ID 0xA0 PI 0x00 SubClass 0x01 BaseClass 0x04 Cache Line 0x00 Latency 0x40 Header 0x00 PCI header Address 0 (port) 0x0000D800 Address 1 (port) 0x0000D400 Subvendor ID 0x1019 Subsystem ID 0x1880 Int. Line 0x12 Int. Pin 0x03 PCI capability Caps class Power Management Caps offset 0x48 Caps version 1.1 I tried like ten different driver .. still no success .. If someone can help me ..I will be verrrry happy Thanks (and sorry for my english .. im french)
  4. No Welcome Intro ...

    Hi, I installed Kalyway 10.5.2 DVD on my AMD sempron 3000+ (1.8GHz) ( ATi Radeon x1950XT ) So...Mac OS X is installed on my HDD, and the installer ask me to reboot.. so i reboot .. i remove the DVD at the POST message and after i see a message : Press a key for special boot (4) (iirc... its a message like that .. ) i dont press but he boot in -v ( Verbose mode..so no Mac Gray BootLogo :S) After because he booted in -v ...i see alot of text .. i wait After i see the welcome screen (the one with the keyboard selection ( US, Canafa En, Canafa FR iirc) (so no welcome (the one with alot of language .. ) video) What happen? (and yes everytime i restart my ''Mac'' he boot in -v )