Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About sébastien.nazaire

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Missing /Extra-folder under iATKOS S3 ?

    i used "ShowAllFiles" from [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and as i made the hidden folders unhidden, the extra folder appeared and so the com.apple.boot.plist so i am fine with my iatkos s3 system, everythings working fine except the graphics but i got a solution and will try it. next problem is the update to 10.6.4 i thought i could update just with the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] method, replacing the kernel etc after successful update, but i was wrong. i downloaded the combo-update and opened it, installed but @ ca 85% i get a "double panic" and i need to restart. after restart i get the same panic. what am i doing wrong ? and how can i update ? i visited tonymacx86's site and took a look at his tutorial, but i think i might not do those steps caused by missing folder: "Open Finder and navigate to your Snow Leopard drive Right-click and delete Mac OS X Install Folder. This folder is an unnecessary remnant of the installation process, and serves no purpose."
  2. Missing /Extra-folder under iATKOS S3 ?

    i tried to go to the folder /Extra via finder, but it says that this folder can not be found.
  3. Missing /Extra-folder under iATKOS S3 ?

    i installed iatkos on my asus k52jc but i just can't find the extra folder ? it should be on the root partition but there is NO folder like that. if i choose the /Extra @ installing iatkos s3, there IS the folder, but i need to edit the com.apple.boot.plist and the search doesn't find it, smbios.plist neither O_____O next problem: if i update via the combo update, i get a kernel panic & i think it's because this folder is missing... is the folder just hidden or where can i find the boot.plist ?
  4. iATKOS S3 asking for Keyboard after Install...

    i tried the apple and the voodoo ps2 controller, both didn't work. finally got my system working with hazard's dvd (was hard work) but their atheros fix doesn't work and i got neither ethernet nor wireless. i tried to install the atheros-fix from the iatkos s3 (it worked as i recognize) but as i did it i wasn't able to shut down or reboot. right now i'm reinstalling from hazard's dvd but without their atheros fix, think i gonna do it from iatkos s3. other idea for the wlan/ethernet ? and what's the best option to get my graphics working ? i use the graphicsenabler string in my bootloader and tried it with hazard's nvenabler as i found out through the search but frontrow didn't show anything but a black screen and the title bar is not transparent any idea ? probably trying sth from kexts.com...
  5. i installed snow leopard on my asus k52jc notebook with the iatkos s3 dvd but after the install, where i should set up my mac, it says, that there's no keyboard plugged in. in fact it's a notebook, neither internat keyboard nor trackpad are working. actually i got it working one time (but there was no folder with the apple.boot.plist), the other try i was able to get to snow leopard i wasn't able to start WITHOUT the iatkos dvd o.O right now, everytime i am welcomed by the keyboard thing... my specs: Mobile Intel® HM55 Express Chipset Intel® Core™ i3-350m 4GB DDR3 1066 MHz SDRAM NVIDIA® GeForce® 310M, 1GB 500GB Seagate HDD, 7200 rpm Gigabit Ethernet (i could download a LAN driver from the asus hp, but it's called "JMICRON LAN Driver") Atheros WLAN (that's what Win7 said) JMicron Multi CardReader now what my install looked like: first of all pressed f8 when the bootloader appeared and typed "busratio=20" to get it working. install language: german formatted my drive as GPT with only mc os extended, journaled - asere bln bootloader all bootloader options except usb-fixes, uuid & 32-bit boot - patches: /Extra, fakesmc, disbaler, standart kernel (even tried qoopz 10.3 without disabler) - driver: ahci sata, sound (all), laptop (all except acpi thermal) - nvenabler - atheros wireless i tried adding some more options or choosing less (etc no graphics, no laptop ...) but result was either a instant reboot or the keyboard message after the mac os x welcome "movie". what do i have to choose and what don't i ?