Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

DigitriX

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About DigitriX

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Realtek RTL8103T on ML 10.8?

    I installed RTG 2.0.5, RealtekR1000SL and one or two other kexts and it's kinda messy... Right now, my card is recognized as Realtek RTL8101E/RTL8102E Ethernet with IDs 0x813610EC. It says "Connected" but I got this in the Diagnostics menu: Ethernet - Green Network Settings - Green ISP - Red Internet - Red Server - Red I don't know why the ISP is Red... Tried with internal 192.168.1.x IP when using the router, and also tried directly (without the router) - the ISP is always RED. The addresses I am typing are correct as they work on my Win 7 installation. Also I set the card to: Manual / 10Mbit/s / FullDuplex / 1500 Any ideas? Can someone provide me with exact steps about what should be installed on a clean installation of 10.8 ML for this to work? Thank you.
  2. Realtek RTL8103T on ML 10.8?

    Thanks! Will try it tonight.
  3. Realtek RTL8103T on ML 10.8?

    Hmmm... already tried RTG 2.0.6 and immediately got Kernel Panic... Can't find 0.4 or 0.5 though. Can you give me a link? Thanks.
  4. HDMI on IDT 92HD79B1?

    I've edited the plist file as suggested, but it doesn't work. Moreover, the audio icon on the menu bar went gray and the device disappeared from the Sound preferences. I guess I am not editing the file correctly. Can you please attach the code of a working plist file with HDMI, so I should only change the device/vendor IDs combination? I am using VoodooHDA 2.7.4, if that matters. The attached txt file is one of the plist.info versions I used. Found that structure somewhere on the Internet. Can someone tell me where is the issue? Thank you. plist.txt
  5. HDMI on IDT 92HD79B1?

    Hello, Thanks for the link. Right now I am at work, but when I get home I will try. As far as I understand I should create two entries: one for the sound card and one for the ATI HDMI. Audio <key>IOPCIPrimaryMatch</key> <string>0x7605111D</string> (Can't remember the deviceID, will check it when I'm back home) HDMI <key>IOPCIPrimaryMatch</key> <string>0xaa011002</string> Should both of my records be with "IOPCIPrimaryMatch" keys? Thank you! Edit: found the device ID on Internet.
  6. HDMI on IDT 92HD79B1?

    Hello guys, I have OS X 10.8 ML installed on Dell Inspiron N5010 with IDT 92HD79B1 audio. Installed VoodooHDA 2.7.4 and got my analog audio and mic working, but I cannot get the HDMI to work. It's there, but it's grayed-out and cannot do anything with it... Any suggestions? Thanks in advance!
  7. Hello guys, I have a Dell Inspiron N5010 and the ethernet card is Realtek RTL8103T. I can't get it to work on Mountain Lion. Tried Lnx2Mac RealtekRTL81xx 0.0.90 driver, but it didn't work. Anyone who succeeded in this?
  8. I am in the same situation here: Win 7 installed and around 200GB of unpartitioned space. How can I install Snow Leo on that space without touching the NTFS partitions (Win 7 on C: and Data partition on D:)? Thanks
×