Jump to content
InsanelyMac Forum

SpikedBR

Just Joined
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About SpikedBR

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi guys, i`m not so new here but with months of insanely and after a proudly built hackintosh i still have questions about the version in the smbios, i`ve done some searches, i`ve found some bits of information, but i still don`t know for sure... What`s the difference in choosing any of these options: iMac11,1 MacPro3,1 MacPro4,1 MacPro5,1 ? I`m using MacPro3,1 in a hackintosh built with a GA-X58A-UD3R Rev.1 with a i7 920 and a GTX 470 vga, and i don`t know if it`s the right choice...
  2. fermi/gtx 480/gtx 470

    Well, i tryed the this patch in the developer edition, installed with the installer then added the 470 string in the new NVResman... I booted but with the 1024 resolution, system info identifies the 470 but i can`t change the resolution, so i think its not safe yet to install it. But u can try, if it doesn`t work just replace the kexts in s/l/e with the kexts of the first post.
  3. Target Disk Mode on Hackintosh Laptop

    It works without any problem or configuration at all, just plug the firewire cable and mount the mac on target disk mode in your hackintosh. I do this all the time.
  4. fermi/gtx 480/gtx 470

    but u did all the steps of the first post ? If u can boot from the hard disk, but just with 1024x768 u have to install the fermi compatible bootloader and the edited nvidia kexts in s/l/e Remember to repair permissions and the cache, you can use the kext utility for that, just run the program, he'll do that automatically. U can make sure that your bootloader is right if u have the right vga model in the system profile, but for the full resolution u'll need the edited kexts. If u don't know how to install the bootloader, just download the chameleon RC5 zip file, extract, replace the file "boot" in your boot partition.
  5. fermi/gtx 480/gtx 470

    MSI 470 works without any problem.
  6. fermi/gtx 480/gtx 470

    I LOVE U GUYS !!!!! I had some problems, but now everything is working 10.6.3 i7 920 GA-X58A-UD3R with MSI GeForce 470 !!!!! The first time i just installed the NVDAResman with the edited plist, but after the boot my mouse cursor appeared briefly then a blue screen took place and no matter what i did (even turning off the monitor) i couldn`t get it to work. But then i installed the ANARCHinTosh` NVDAFERMI.Fix.kext TOGETHER with the edited NVDAResman, and repaired everything with kext utility, then i put a big smile on my face because it works, with QC/QE. Ah! I installed all the kext with the Kext Utility, i don`t know if this is important... If u guys need me to do any test, just ask me. Sry for the bad english
×