Jump to content

deathr

Members
  • Content count

    33
  • Joined

  • Last visited

About deathr

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    324453769
  1. ACPI (DSDT) Patcher for BIOS and AML

    Hello! I have Acer TravelMate 4220 with Phoenix BIOS . I extracted DSDT.dsl and tried to apply some patches (cpus=1 fix, HPET, RTC, ALC884 and GMA950 laptop). But even original DSDT.dsl can't be compiled. It returns errors. Can anybody help me please? This is my original DSDT.dsl: http://www.mediafire.com/?ma2xhdxc8rfj5cf This is compile log: And this is log after pressing "Fix errors" button BIOS.zip
  2. ACPI (DSDT) Patcher for BIOS and AML

    I had bad luck with Acer TravelMate 4220 which uses Phoenix BIOS. I can't extract DSDT.dsl file. It shows me "Unable to ope file" error. Is there any way to get DSDT.aml (not flashing bios just use with chameleon 2.0rc1) to get my 10.5.6 working with GMA950 without "blue screen" and two cores enabled? .WPH file is linked below. Thanks! http://rapidshare.com/files/233536121/ZB2_3124.WPH.html
  3. I have 10.4.11 with PC-EFI 8 and CodeDuo CPU. I downloaded 1.4.2 version of kext and tried to load it with kextload. It gives an error but not the kernel panic. Who tried to use this kext on tiger? It's said that it compiled on leo but should work on tiger too.
  4. GMA950 Problem

    Installed your Natit.kext. The blue screen as a result. Only replacing AppleIntegratedFrameBuffer.kext with modified one worked. With vanilla kext i get this blue screen
  5. GMA950 Problem

    I don't remember exactly but perhaps it was Brazilmac. The difference is that I didn't make postpatch. I've just installed PC-EFI instead of it. Will try your solution. Thanks!
  6. GMA950 Problem

    So is there any solution? At least i'd like to make my gma working with efi even on MBR if it would be stable after updating (don't want to mess with kext)
  7. GMA950 Problem

    First of all i tried to insall leo on MBR partition map with postpatching script which changes kernel and some kexts. It worked except gma950 artifacts and usb hot plug. But then i decided to install it with PC-EFI. I installed it on GUID Partition map, then booted to leo DVD replaced AppleSMBIOS.kext, copied dsmos.kext and made other operations to make GUID partition boot, installed PC-EFI v8 (other versions wore not be able to boot. They showed that it can't find the com.apple.Boot.plist). After rebooting Leo showed the blue screen. Then I replaced AppleIntegratedFrameBuffer.kext from postpatch files and installed natit.kext. After it it booted only with -x (in ordinary mode it just freezes after few seconds apple logo appears) I found that my keybard and touchpad didn't work. I installed ACPIPS2nub.kext (or something like that). It worked but only with -x and freezes sometimes. Can anybody help me please? I assume the problem is in GMA950 My laptop: Acer TravelMate 4220 Intel Core Duo 512 MB RAM Intel GMA 950 ALC 883
  8. AppleHDA Solution - Work in progress

    Tried. Nothing works (((((. Tried All configurations in Alc883.pkg patch, Tried ALL Taruga's Patcher versions. Got my own linux codec dump with ubuntu (attached) Tried on 10.4.7, 10.4.9(8.9.1/8.8.1) but still no results ((((. Please somebody help me! What is wrong with my audio? Other people says that their ALC883 works fine (the have 2ch output just after installing Azalia kext and a can't get even stereo output, just audio icon appears in menu bar and there is no sound.)AcerALC883.txt
  9. AppleHDA Solution - Work in progress

    Ok, thanks! Will try later and post results.
  10. AppleHDA Solution - Work in progress

    Realtek ALC883
  11. AppleHDA Solution - Work in progress

    Acer TravelMate 4220 Pleace help me! I tried almost everything solutions to get my audio working. I tried Skippy's ALC883 patch (with 8.8.1 and 8.9.1 kernels), Taruga's HDA patcher but nothing worked. Just after installing Azalia.pkg a sound icon appeared in the bar but there was not sound. Please help me. Any advice will be apreciated!
  12. Core DUO Intel GMA 950 Realtek ALC883 Guys! I have problems with getting my hardware to work. First of all I installed JaS 10.4.7 with Intel GMA900 support and kernel for SSE3 (Of course). Video worked great but audio did not. Then i updated to 10.4.9. Video stoped to work. Tried to install 10.4.8 GMA 900 + GMA 950 support but nothing. Tried to replace with backed up kext but system was not booting. Pleace help me! I tried almost everything solutions to get my audio working. I tried Skippy's ALC883 patch (with 8.8.1 and 8.9.1 kernels), Taruga's HDA patcher but nothing worked. Just after installing Azalia.pkg a sound icon appeared in the bar but there was not sound. Please help me. Any advice will be apreciated!
  13. Can anybody please seed or share this subj with me? I can't find it. This torrent was already removed from demonoid. You can contact me by ICQ or PM. I will be very glad if someone could help me
  14. 10.4.9 update from software update

    Guys, and how about Intel SSE2 CPUs? Did anyone tried?
  15. Dial-up modems

    Did anyone tried to use Apple USB Modem?
×