Jump to content

marcussebe

Members
  • Content Count

    63
  • Joined

  • Last visited

About marcussebe

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ITALY
  1. marcussebe

    [How To] Install Snow Leo on Acer 6292

    HI LachlanDMcCahon, I install on my TM6292 iatkos L1, I upgrade to 10.7.1 e 10.7.2, but when I upgrade to 10.7.3 the system doesnt't start? look che image link Can you post the kext and the plist that use? thanks by Marcuss
  2. marcussebe

    10.7.4 is OUT !

    I update to 10.7.4 but I have this error ... .. can you help me? thanks a lott!!!
  3. marcussebe

    Atheros AR9285

    I tested AR5B91 and bcm4311 on Lion, the kext are loaded, but no AirPort....are the only one!!
  4. marcussebe

    [aiuto] wifi atheros ar5006rg e caricamento kext

    Ma proprio nessuno ha avuto problemi con le schede wifi su portatili?
  5. marcussebe

    [aiuto] wifi atheros ar5006rg e caricamento kext

    Allora, aggiorno la situazione, ho cambiato scheda wifi, adesso ho una Atheros AR5B91 che funziona correttamente in SL 10.6.7. Ho installato Iatkos L1 tutto funziona correttamente, meno ovviamente il wifi ...come si vede dall'immagine dei kext avviati AirPortAtheros40 è caricato, ma non vedo la scheda in Network!! Qualche anima pia può darmi un cosniglio Vi ringrazio in anticipo by Marcuss
  6. marcussebe

    [How To] Install Snow Leo on Acer 6292

    The device id on AirPortAtheros40 is 168c,2a the same of my card
  7. marcussebe

    [How To] Install Snow Leo on Acer 6292

    Now I use AR5B91 wifi card. In Leopard work perfect, on Lion nothing!!! I insert the image whit the kext airportatheros40 load. "... Just to remember: you needed the patched PCI kext in Leo to make the WLAN work... " AND LION?? kext.tiff
  8. marcussebe

    [How To] Install Snow Leo on Acer 6292

    Hi, I install on TM6292 10.6.7, 10.6.8 and Lion 10.6.7: all work perfect. I use Wifi bcm4311, ar5bxb6 and ar5b9 10.6.8: all work, but wifi not work!!!! On lion (all versions 10.7.0 10.7.1 10.7.2 10.7.3) work all, but wifi not work!!! I tape pin 20 Can you help me? The kext are loaded, but on network configuretion nothink. It's a dsdt problem? Thanks Marcuss img.tiff
  9. marcussebe

    Broadcom bcm43xx wireless driver [beta]

    My smbio.plist is MacBook4,1 .... if I tape pin 20, the wifi work??
  10. marcussebe

    Broadcom bcm43xx wireless driver [beta]

    my dev ID is 14e4,4312 and in AppleAirPortBrcm4311.kext is present, but don't work. The kext is loaded!!!!! Any news?
  11. marcussebe

    Broadcom bcm43xx wireless driver [beta]

    I have a mini PCI-e BCM4311, but in lion don't work?!? It is compatible with airport?!?!? I replace IO80211Family with 10.6.7. The kext appleAirPortBrcm4311 is load, but it does not work!! can you help me?
  12. Hai ragione, scusa, ho aperto un nuovo posto, come mi hai consigliato. by Marcuss
  13. Sul Notebook in firma ho installato SL 10.6.7 e in un HDD usb Lion 10.7.2 SL funziona correttamente, wifi compresa, in lion invece nulla, ho provato con o senza AtherosFix, con io80211family svariati.....ma nulla, nada....nun va. La cosa strana è che all 'avvio carica il kext IO80211Family con i relativi driver per la scheda Atherios, carica anche il file ElliottForceLegacyRTC.kext per spegnere il PC e dopo qualche minuto, entrambi i file vengono chiusi, e non capisco per quale motivo!! Avete qualche lume a riguardo? Vi ringrazio by Marcuss
  14. Per risolvere il problema ho installa il file ElliottForceLegacyRTC.kext così il sistema si chiude correttamente. Adesso ho un'ulteriore problema Il sistema all'avvio carica il file sopra citato, carica anche il kext IO80211Family con i relativi driver per la scheda Atherios e dopo qualche minuto, entrambi i file vengono chiusi, e non capisco per quale motivo!! Ulteriore informazione la scheda wifi Atheros non funziona, ma in SL 10.6.7 funziona correttamente. Avete qualche lume a riguardo? Vi ringrazio by Marcuss
  15. marcussebe

    atheros ar5bxb6 don't wotk in Lion 10.7.2

    I don't use 10.6.8 SL because I have same error!!! On 10.7.2 I not have the dsdt ..smbios.plist or dsdt issue i bet dsdt issue = Device (PCI0) is missing _UID ? smbios.plist issue = missing critical info (find a proper smbios.plist) I don't understand,I can explain?
×