Jump to content

XoDeus

Members
  • Content count

    107
  • Joined

  • Last visited

About XoDeus

  • Rank
    InsanelyMac Geek
  • Birthday 06/01/1982

Contact Methods

  • MSN
    mariusz@email.dk
  • Website URL
    http://xodeus.dk

Profile Information

  • Location
    Denmark
  1. Asus 1201N Installation and support

    Hi. I've got at Asus Eee PC 1201n from my Brother and thought that I could try to install OS X 10.7 on it as I have it on a disc. It doesn't have a DVD-tray do I know that I have to transfer it to USB to get it working. Is it somehow possible to do without a working Mac? Or do I have to get Mac working inside a VIrtual Machine first to prepare the USB?
  2. Okay. I installed iAtkos s3 now. Everything went fine through installation and it boots. But I can't get to the registration (new user creation process). It stops at a Blue Screen playing a female artist with a song Stain' Alive. What info do you need? ubuntu@ubuntu:~$ lspci -nn 00:00.0 Host bridge [0600]: Intel Corporation Mobile PM965/GM965/GL960 Memory Controller Hub [8086:2a00] (rev 0c) 00:02.0 VGA compatible controller [0300]: Intel Corporation Mobile GM965/GL960 Integrated Graphics Controller [8086:2a02] (rev 0c) 00:02.1 Display controller [0380]: Intel Corporation Mobile GM965/GL960 Integrated Graphics Controller [8086:2a03] (rev 0c) 00:1a.0 USB Controller [0c03]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #4 [8086:2834] (rev 03) 00:1a.1 USB Controller [0c03]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #5 [8086:2835] (rev 03) 00:1a.7 USB Controller [0c03]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB2 EHCI Controller #2 [8086:283a] (rev 03) 00:1b.0 Audio device [0403]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller [8086:284b] (rev 03) 00:1c.0 PCI bridge [0604]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) PCI Express Port 1 [8086:283f] (rev 03) 00:1c.1 PCI bridge [0604]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) PCI Express Port 2 [8086:2841] (rev 03) 00:1c.2 PCI bridge [0604]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) PCI Express Port 3 [8086:2843] (rev 03) 00:1c.3 PCI bridge [0604]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) PCI Express Port 4 [8086:2845] (rev 03) 00:1c.4 PCI bridge [0604]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) PCI Express Port 5 [8086:2847] (rev 03) 00:1c.5 PCI bridge [0604]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) PCI Express Port 6 [8086:2849] (rev 03) 00:1d.0 USB Controller [0c03]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #1 [8086:2830] (rev 03) 00:1d.1 USB Controller [0c03]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #2 [8086:2831] (rev 03) 00:1d.2 USB Controller [0c03]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB UHCI Controller #3 [8086:2832] (rev 03) 00:1d.7 USB Controller [0c03]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) USB2 EHCI Controller #1 [8086:2836] (rev 03) 00:1e.0 PCI bridge [0604]: Intel Corporation 82801 Mobile PCI Bridge [8086:2448] (rev f3) 00:1f.0 ISA bridge [0601]: Intel Corporation 82801HEM (ICH8M) LPC Interface Controller [8086:2815] (rev 03) 00:1f.1 IDE interface [0101]: Intel Corporation 82801HBM/HEM (ICH8M/ICH8M-E) IDE Controller [8086:2850] (rev 03) 00:1f.2 SATA controller [0106]: Intel Corporation 82801HBM/HEM (ICH8M/ICH8M-E) SATA AHCI Controller [8086:2829] (rev 03) 00:1f.3 SMBus [0c05]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) SMBus Controller [8086:283e] (rev 03) 04:00.0 Ethernet controller [0200]: Broadcom Corporation NetLink BCM5906M Fast Ethernet PCI Express [14e4:1713] (rev 02) 0c:00.0 Network controller [0280]: RaLink RT2860 [1814:0781] 0e:06.0 FireWire (IEEE 1394) [0c00]: Ricoh Co Ltd R5C832 IEEE 1394 Controller [1180:0832] (rev 05) 0e:06.1 SD Host controller [0805]: Ricoh Co Ltd R5C822 SD/SDIO/MMC/MS/MSPro Host Adapter [1180:0822] (rev 22) 0e:06.2 System peripheral [0880]: Ricoh Co Ltd R5C843 MMC Host Controller [1180:0843] (rev 12) 0e:06.3 System peripheral [0880]: Ricoh Co Ltd R5C592 Memory Stick Bus Host Adapter [1180:0592] (rev ff)
  3. What is wrong? It worked now it doesn't. When I installed iDeneb for 1 and a half week aga, the temperature problems were not an issue. Everything worked I even heard my fan now and then. Now my fan is again almost idle. When uusing flash my temperature goes high, and the fan is not starting? I've not installed any other updates than iTunes.. Okay I've some applications but noone that I think should have anything to do with my fan issue. can anyone please help. along with iDeneb I installed VoodooPower.kext and I can see that it's enabled. But I don't know why the fans are not working properly again... Something broke it... EDIT: Later I'll try to do a clean install. And I'll have my Temperature Monitor running all the time to find the app that causes the heat problems... EDIT AGAIN: I think that I've scared OS X while I burned the Windows 7 image to a disk. The fans are working properly now... Don't know what's happening...
  4. There's a security update in my Software Updater. I've installed iDeneb with Voodoo kernel and other Voodoo stuff. Is it safe for me to update or do I just have to "skip" this one?
  5. Ricoh Card reader RSC592 not working

    Noone with a solution or something that might help me to get the cardreader working?
  6. Wrong way...

    So the best way for me is to start over, with a new Windows XP install, then install iDeneb 1.6... Do you know if Chameleon 2 automaticly finds my Widows XP/Vista/7 and adds it to its list of OS'es to boot?
  7. Hello. I managed to install the latest iDeneb 1.6 and got it working the way I want to. And that's cool. But the deal is that I started from a fresh computer. No installs, no other OS'es and so on... Now I need Windows for HomeBanking purpose, as it's an exe from my bank that uses some IE components and so and so and so... I've left some unpartitioned space left on the harddrive for the Windows as I knew that I had to install it... What are my next steps? Just to install windows and install EasyBCD, or? Please assist me as I don't want to get stuck with Windows... Thanks in advance..
  8. Ricoh Card reader RSC592 not working

    I can say that I've the same card and tried with those Voodo kexts but nothing happens when I put in a card... I've tried with a normal SD card and with Memory Stick Pro... And nothing happens. Nothing mounts... Please help
  9. Zepto Znote 3215W

    How did you do that? What version of Leo? What about heat problems, do you experience any?
  10. I'm listening here too. I've the same issue... Danish Translation StageXNU kernel Intel GMAX3100 Intel ICHx SATA drivers Ralink RT2860 wireless PS/2 Keyboard fix SMBIOS 667 and some apps First boot was with -f flag First boot black screen with a spinning circle now and then. It boots fine to Safe Mode, where I can make configurations. Next boots without any flags shows black screen with a mouse cursor which I can move but now no spinning circle... Hope that anyone has a solution for this.
  11. p_spam don't you have any problems with heat and fans on your osx installation?
  12. Overheating

    I've issues with the same laptop too. I can see that this post is quite old, but, did you get osx working? What install, which kexts and workarounds?
  13. Safe and possible to install?

    Did you get it running? if yes what did you choose?
  14. I've ow tried with iatkos and jas, latest versions... All HOT... Tried with both speedstep kernels and vanilla and XNU, The last 2 didn't work at all. I've tried to add thermal fix on both installations and tried without... Still running HOT... So right now I'm putting my dreams of running Leo an my lappy on the shelf... Just installed ubuntu and modded it to the max so it almost looks like a real Leo desktop... Hope that all you guys can solve these issues someday and yes I'll be back and I'll be participationg in this forum more... Now I'm subscribing to this thred and hope that it someday comes up with a fix.
×