Jump to content
InsanelyMac Forum

Wisam

Members
  • Content count

    93
  • Joined

  • Last visited

About Wisam

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. High Sierra MBR and Firmware Check Patch

    I can't figure out how to boot the thing. I have a HDD that I'm using. I did MBR with two partitions: one for Disk1mbrInstaller and a second partition on the same HDD for Disk2InstallData. I followed the instructions. How do you boot it? I put latest Clover on the first partition as well. (Disk1mbrInstaller) I did MBR for clover but the disk doesn't boot. Can someone help me please?
  2. Get iDeneb I think it was 10.5.6 and install AppleHDA 889 or ALC888 for audio. there is tutorial for that. It worked for me out of the box. Now if I can get 10.6 SL to run!
  3. Installation Gigabyte EP35-DS3(R)

    Hi beta992, Any guide for SL ? I am having a trouble with GM 3.5 and getting the drivers right. Thanks
  4. I don't think Italians are affected by this news anyway. As if they haven't been using P2P to do all sort of downloading but what stopped me in the article is the term degraded music. How can you define degraded ? 192kbps is not degraded or is it ? then on the same scale 320kbps is degraded but in the end who cares !! I hope we can get P2P Italian pizza one day
  5. I installed Natit.kext and now I receive different error message. Can someone elaborate on this?
  6. Hi rschultz101, thank you for your reply. i searched in the forum and after several trials. I found a good article by agent-squirrel http://forum.insanelymac.com/index.php?sho...27&hl=x3100 I did what agent-squirrel suggested. So I used -x flag and I was able to boot and get the welcome screen. No Audio, No Airport, No QE/CI, I didn't check the ethernet, sleep yet. I will need to fix the graphics driver first. I think Natit x3100 should work. http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=16193 I will post my findings here.
  7. Hi, I installed Kalyway Leopard 10.5.1 on lenovo thinkpad and I am an able to get to the logon screen. I managed to get it installed and dual boot with Vista after several trial and errors. However, I really need your help. I did -v during boot to get output text. I will post a screen capture when I get home. However, I can read several errors already on the screen. I am using Vista boot with EasyBCD localhost kextd[10]: cannot resolve dependencies for kernel extension /System/Library/Extensions/AppleACIPPlatform.kext/Contents/PlugIns/AppleACPIPowerSource.kext localhost kextd[10]: cannot resolve dependencies for kernel extension /System/Library/Extensions/AppleACIPPlatform.kext/Contents/PlugIns/AppleACPIThermal.kext AppleHDAController::start ERROR no layout-id found AppleIntelFramebuffer is duplicate localhost kextd[51]: kmod_control/start failed for com.apple.driver.AppleIntelFMAX3100FB; destroying kmod localhost kextd[51]: a link/load error occured for kernel extension /System/Library/Extensions/AppleIntelGMAX3100FB.kext VID: family specific matching fails AppleHDA.kext failed to load .............................. Login Window Application Started NTFS volume name , version 3.1. Well I know that I will need to follow Taruga guide for that. However, just for the sake of the question. I do have SoundMAX HD in Windows. I don't know whether it is AC97 or not. Can someone shed a light on this and help me solve it. I have Core 2 Duo and Intel GMA3100 video chipset. I selected Vanilla kernel with ACPI fix and sleep as far as I can remember when I installed Leo. Thanks in advance
  8. Anyone knows when can we get Kalyway 10.5.2 ? Will it affect hardware compatibility ?
  9. 10.5.2 Due Soon

    I am considering installing Leo using Kalyway 10.5.1 should I wait for 10.5.2 or should I install 10.5.1 and then update ? I'm mainly concerned about hardware compatibility. 400MB fix is not just a fix by any means.
  10. Just received this while trying to access post-installation discussion forum for Leopard 10.5 Board Message Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, the server is too busy to handle your request, please try again in a moment hope you can fix this as well
  11. Hi, I was using GMA 950 with the driver included in Jas 10.4.8 and everything was fine. I just bought Leadtek GeForc 7600GT and I connected my LCD monitor using DVI to D-Sub converter since my LCD monitor (19") uses D-Sub for some reason. I booted into Mac and I could not change the resolution and of course I got all sorts of tearing. I tried to install Natit using the kext and I fixed the permissions I rebooted and I got rubbish output. Nothing to be seen just blank boxes with no text, just nothing. I barely rebooted and removed the kext. I tried the installer but when I rebooted I got the same problem -rubbish- I tried to plus the monitor into the 2nd VGA output but it was the same. I don't know why. When I booted into single user mode -s I copied the text of my monitor from Natit. display: family specific matching fails device_id= 0x391 Found device Found device name setting models = nVidia GeForce 7600GT but why do I get rubbish ? The card is working under Windows without problems. Can somebody help me ? Thanks
  12. Mac crashed in the morning

    Well, I had crashes using Mifki so I hoped by switching to Semthex my problems can become less severe. Is there a way to know what caused the crash and may be fix it ?
  13. I wake up in the morning to find mac crash screen then I have to press Reset button and wait for mac to boot. It's been like this for a while now and I don't know what is causing the problem. All I know is that if I leave the mac for a long period of time this problem happen. I thought may be it is a kernel issue since I am using Mifki so I switched to Semthex beta 8and now I think beta 9 kernel but the same problem still. I installed many programs so may be one of them is the problem. I don't know. I disabled power saving to prevent sleep and disabled screen saver. I use my hackintosh to download during the night. I use Azureus bittorrent client. This crash screen started annoying me. Is there a solution for my problem? Thanks
  14. Yesterday, my brother told me it is working ! Surprisingly I don't know why or how it worked but it is good news although a bit slow to access it first time.
  15. OS X / Windows File Sharing

    I tried 10.4.7 fix and still didn't work for me.
×