Jump to content

Stefan Milev

Members
  • Content Count

    120
  • Joined

  • Last visited

About Stefan Milev

  • Rank
    InsanelyMac Geek

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Barcelona, Spain
  1. Stefan Milev

    [pre-release] macOS Mojave

    Anyone with a sandy bridge processor and z77 chipset having sleep working correctly? What smbios are you using? I'm pretty much without sleep working correctly from the beginning of the Mojave betas. On previous betas it was restarting on wake. This beta 7 is waking, but looks like the screens are not. Sleep was fine on Sierra and High Sierra. Power management is working fine. I can upload my EFI folder when I get back from work.
  2. Stefan Milev

    [pre-release] macOS Mojave

    Upgrade. I will try to fresh install when I have enough time. Interesting is that in first beta there was nothing wrong.
  3. Stefan Milev

    [pre-release] macOS Mojave

    Anyone else having issue with Photos app in beta 2? It hangs when I start it with a beach ball and nothing works except force quit. I didn't see this on first beta.
  4. Stefan Milev

    Nvidia EVGA GTX660 and High Sierra

    Same for me. What can we do?
  5. Stefan Milev

    [pre-release] macOS High Sierra

    I have a Gigabyte Z77-DS3H board with two monitors. One is LG IPS277 27-inch (1920 x 1080) and the other Dell P2715Q 27-inch (3840 x 2160). I don't want to have web drivers, I prefer to go with Apple ones as it's just easier to update. No need to wait for Nvidia to update the drivers as well. Anyway I'm going to update my video card with RX 580 Pulse because of the feedback it has in our community.
  6. Stefan Milev

    [pre-release] macOS High Sierra

    in GM my EVGA GTX660 SC is recognised correctly and hardware acceleration is working, but after 2-3 minutes on the desktop artefacts starts to appear and disappear on the screens. Does anyone else see this?
  7. Stefan Milev

    Nvidia EVGA GTX660 and High Sierra

    Hi guys, I have a problem with this card and High Sierra. In Sierra it was working with no additional tweaking, but with the betas of HS it does not. The system boots to the point of when it loads the graphics driver and reboots. I have the latest clover which successfully injects kexts. I will upload my EFI folder as soon as I come back from work, but I hope that there are people with this card and 7 series motherboard, that have it working in HS. My specks are in my signature. EFI attached. EFI.zip
  8. Stefan Milev

    [pre-release] macOS High Sierra

    The cash delete didn't work. Before on Sierra this card was fully functional HDMI, sound and dual monitors (HDMI, Display Port).
  9. Stefan Milev

    [pre-release] macOS High Sierra

    I'm with the same card and I also have the same issue. I will try it, but it will be strange if it works. Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Stefan Milev

    [pre-release] macOS High Sierra

    I have the same situation with the same card. Try to boot with nv_disable. I can boot like that, but no video acceleration.
  11. Stefan Milev

    [pre-release] macOS High Sierra

    Someone has a GTX 660 working under High Sierra? I can only boot with nv_disable=1. If I try without it just reboots before welcome screen.
  12. Stefan Milev

    Lost extra current through USB in Sierra

    Hi guys, I know this topic is old, but did anyone find a better solution for this? I have two machines one with z77 and another with z97 both having this issue. I´m booting on both with Clover. There are cases that I need to charge my iPhone and this is going very slowly without the extra current option.
  13. Stefan Milev

    USB3

    Where can I find that in Z77 DSDT? I will attach it if someone can advise me something. DSDT.zip
  14. I have the same board as you but using 2.0.0 and connection is rock solid. I didn't try 2.2.0, but why not try the old one and see if it's that?
×