Jump to content

xelanaiznac

Members
  • Content count

    266
  • Joined

  • Last visited

About xelanaiznac

  • Rank
    InsanelyMac Sage

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. xelanaiznac

    Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    yes, that's why I couldn't have a working IGPU with the 10.13.6 kext, my fault. really thank you for your help and your work
  2. xelanaiznac

    Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    solution found. the appleintelcflgraphicskext from 10.13.6 17G3025 it's different from the Mojave one. the 10.13.6 lacks of 0x3e918086, that's why it isn't working.
  3. xelanaiznac

    Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    hi @Andrey1970, thank you for your help. so I made a clean install of 10.13.6 and I confirm that appleintelcflgraphics was absent. then I updated trough App Store to 17G3025. now I have the appleintelcfl kext loaded, as in picture, but intel hardware acceleration isn't working. I have no airplay and macxvideoconverter confirms it. I put here my updated files, hope it can help CLOVER.zipioreg clean install.ioreg
  4. xelanaiznac

    Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    iMac di Alex.zip
  5. xelanaiznac

    Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    updated from 17g65, clean instal yes, there was
  6. xelanaiznac

    Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    security update 2 bring all Macs to 17g3025, so it supports cfl. by the way, to be sure, I put the Mojave kext as you suggested to S/L/E but no changes. what should I do? I think that settings as in this picture is mandatory for dual graphics and high Sierra...
  7. xelanaiznac

    Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    hi @Andrey1970 I followed your instructions but no results here. i am on 10.13.6 (7G3025). i set on bios dvmt-pre allocated 32mb (I have no other options like dvmt total for example) I put latest weg on clover folder and I put the 10.14 kext as you suggested in s/L/e the issue is that my uhd630 is not recognized. and I have this vdadecoderchekcer output. what can I do? the only way I found to fix it is to put the fake 59120003 platform id, but I don't think it's the cleanest solution can you help me please? CLOVER.zip
  8. xelanaiznac

    Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    could you please share your definitive efi folder please?
  9. xelanaiznac

    AppleALC — dynamic AppleHDA patching

    hi guys. here you are the applealc with the patch for Nvidia pascal 1070. AppleALC.kext.zip
  10. xelanaiznac

    [pre-release] macOS High Sierra 10.13.4

    hi guys. please, could someone share there new usb patch limit for 10.13.4 beta4?
  11. hi guys. could please someone share Nvidia web driver for 10.13.4 pb2? thank you
  12. xelanaiznac

    [pre-release] macOS High Sierra 10.13.4

    hi guys. something strange here. could please someone explain me this situation? I'm using vega64 with OpenCL on davinci resolve latest version. 10.13.4 public beta can't understand gpu behaviour. I have both igpu and dgpu enabled (for quick sync), however gpu frequences seem to be strange for me using intel power gadget. when exporting to proes 422 hq gpu stays at 1,05ghz. is it Vega or intel? I think intel when exporting to h264 gpu stays at 3,60 ghz. neither Vega or intel can reach this frequency! when exporting to hevc 10bit gpu stays at 0 ghz and I have horrible performance! I'm attaching here files that maybe are needed for clarifications. vega 64 opencl.zip
  13. xelanaiznac

    [pre-release] macOS High Sierra 10.13.4

    thank you but my issue is completely different. i have system freeze and I have to force reboot trough power button. I can't move mouse or anything
  14. xelanaiznac

    [pre-release] macOS High Sierra 10.13.4

    hi guys. anyone suffers of random freezes with 10.13.4? i have vega64 liquid, 8700k with ogpu enabled. everything was fine with 10.13.3
  15. hi guys. is someone there that have a g-sync monitor working with high Sierra? i have 1080ti and pg279q. if I enable g-sync in sac os, system freezes, then it goes in black screen and I have to reboot. it seems a common issue looking here https://www.tonymacx86.com/threads/macos-high-sierra-g-sync-problems.237991/
×