Jump to content
InsanelyMac Forum

Otag

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Otag

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hey i have an XPS 420 as well....I upgraded the ram, vid card and hard drive in the system. I have 10.6.8 running smooth right now...slight hiccup trying to install ML but running ok still. During the steps using tony macs method with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]....it doesn't seem to copy the ML files to the usb drive....literally takes 30 seconds for the ###### install. Any pointers on how you got Lion to work? maybe that can help with ML . Thanks
  2. for some reason i can't post this in the appropriate forum.... I am looking to hook up a third monitor/tv to my set up. I know I need a new card as i only have dual dvi slots on the current card. Would this card work? http://www.newegg.co...N82E16814150603 XFX HD-575X-ZNFR Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card I have a Dell XPS 420 desktop....the video card slot is a PCI Express x16. It says Gen2....i'm guessing it's 2.1?. Not 1005 positive I don't need anything fancy as I do not play games....just something to get the job done. The TV is only 720p/1080i if that makes a difference. Thanks for the help!
  3. I almost given up....I've tried so many different boot cds and different distros from iatkos to the universal 1.06 and nothing. I can get it to install but i keep getting a KP when it tries to boot up. Something along the lines of panic(cpu 0 caller 0x2a8ab2) and a bunch of random stuff. Has anyone out there actually got this to successfully install? If so how?
×