Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About f0rcegr0wn

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. FYI: I just updated without major issues. Needed to rebuild kext cache and copy AppleHDA over again with permission fixing, and all fine (for now)
  2. Just make sure the Lenovo software is either not installed or you disable the WiFi card in Safe mode. I had the same issue and I disabled it but I believe its the Lenovo system software that is trying to connect to the boxed wifi card.
  3. Booting Mountain Lion on an Asus UX32VD

    Apologies for the silly question (maybe), but I am looking to buy the UX51VZ which has a different card. Any chance someone here might have an opinion in terms of compatibility? Here is the link to the specs: http://usa.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/UX51VZ/ Thanks!
  4. iMessage/Messages Fix-How To

    Hi all, I booted from clover usb and it worked fine. However, when booting back from Chameleon (main drive) iMessage started working again! What's the deal? Anyone else seen this? If it works I see no reason to install clover ... right?
  5. iMessage/Messages Fix-How To

    FYI: I got it fixed. The code didn't download completely the first time around (for anyone else check the src folder has code not just txt files)
  6. iMessage/Messages Fix-How To

    Im also getting this error... didnt find a way to fix it yet.
  7. Fixed! Was renaming by previous kext files accidentally keeping the kext extension. Thank you all!
  8. Hi all, I'm probably wrong but is the battery indicator meant to be working? (I asked before sorry) Everything else seems ok. (I know built-in wifi doesn't) Also I am thinking of using eSata cable for additional drive, will I have issues (will need to buy enclosure) ? Thanks! (T510 on 10.8.2 LM)
  9. Thanks joshhh ! Will do. Also, any suggestion as to why battery is still reporting "no battery available"? (it would help with time machine and automatic backups as with battery always reporting 0% backups don't run) Thanks again
  10. Just so I don't leave my question hanging, I did in the end manage to get most things running. I basically skipped some files from Extra folder and tried one by one the Kext (with back each time) to ensure all was well. Been running 10.8.0 for the past 3-4 days happily (no battery yet but sound is there). May look to upgrade to 10.8.2 but first want to have a solid backup to avoid any headaches. Thanks to all for the effort here.
  11. Hi all, managed to rip hard disks from my T510 and install a small one (40Gb) to test this out. I use [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] on USB and booted and installed just fine (onboard mouse/keyboard working). Video I cannot confirm but seems ok. In short tried various combinations of the kext files here and tried to follow most of the conversations but totally lost. With Ethernet cable connected it works most of the times but seems to loose connection now and then. Is there a guide for a clean install with Mountain Lion? The video assumes existing installation. Also I cannot get battery, sleep, audio, wifi (from what i've read on-board card will not work), plus the ethernet connection seems unstable. Tried following the instructions on the video as well as installing the kexts via Kext Utility. None seem to make a difference. If I add the Extra folder from latest update it doesnt boot (btw, still booting from Usinbeast USB - haven't installed a bootloader) Should I be using [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] ? Any guide on these would help. (re-installing for the 7th time after messing up kexts - any way of rolling back ???) 10X
  12. VMWARE: vmsvga2 setup guide?

    I understand that, however the docs for vmsvga2 suggest that it uses video overlay and other features (apart from 3D), and when testing - using instructions in docs - I can confirm that the vm is not using overlay (using cmd shell over video etc). Also other features described in there don't seem to be working either (I believe it mentioned somewhere that FrontRow is supported). So, in short, how can I confirm the installation is right and assuming that with the above example I prove it isn't how to detect issue and resolve. I know this is way way way down the bottom of the barrel in terms of priorities, issues and the like... I am just a very fussy guy I suppose and want to ensure I get best environment for iPhone Dev ;-)
  13. VMWARE: vmsvga2 setup guide?

    Thanks for replying. Yes I have had a look at that post. Between the version changes and other items discussed, there is (in my mind) no clear indication as to what to expect, how to setup and how to test. Apologies if I am being a pain.
  14. VMWARE: vmsvga2 setup guide?

    Ok please remove this one... (and thank you)