Jump to content

ExoRR

Just Joined
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About ExoRR

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 02/20/1993

Contact Methods

  • MSN
    aldert1@hotmail.com
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Harlingen, Friesland, Netherlands
  1. i got the Same Error! Asus P6T SE intel Core i7 920 2.66GHZ 6GB ram 2000MHZ AMD Sapphire Radeon HD6950 (unlocked) 16GB Kingston USB Drive (2GB FAT ''[url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]'' 14GB HSF+ ''LION INSTALL DVD'') MBR not GUID
  2. ATI HD 5770

    i got it work now! the 30 boot files i download.. i picked one.. it was emelur or something. and now it works! now i got a Mac Pro 5,1 (2010) and €2.000 in my pocket! (hackintosh is cheaper )
  3. ATI HD 5770

    hi guys, i have 2x Club 3D ATI HD 5770 1GB (Crossfire) i got Snow Leopard 10.6.4 with latest snow leopard graphices update 1.0 can someone help me, i got a problem? i followed Mohamed Khairy tutorial.. i placed my own rom because i dont have 2x dvi port. i got dvi - hdmi - displayport (which are be showed in system profiler) i got the newest chamelon bootloader (r515 from iFabio) i use the VERVET boot file from Mohamed Khairy on page 34! (the MOTMOT boot file didn't work eighter.) this is what i have working: - i got full resolution (1920x1080x32 @60) - i got full screen (not in chemol bootloader) - the card's shows their right PCI-E Slot (slot-1 and slot-2 with netkas kext i got no port detection) ok now the problem.. i boot into snow leopard with verbose mode.. the chamelon bootloader is nog fullscreen.. verbose mode 2. then my screen flashed black.. en then its fullscreen grey. then its full screen light blue. then its full screen black, with something like pixels, but i can see my mouse and i can move him. then i got the logon screen from mac i log in to my account. everythings fine. no i can use system profiler and safari. but when i got to site like insanelymac.com i don't load 100% if i start system pref panel. the app freezes. then i forced close. i must restart finder. all on my desktop go awey. my dock is everthing i got now. i klik on finder and on start. i got a error: finder.app can't be opened -10810 now i must restart mac os x can someone please help me? with the drivers from netkas i got the same. but wen i pull one card out, it runs fine! is it something with crossfire ? thanks, ExoRR
  4. ATI HD 5770

    LOL!! GTX 285 ?? DX 11 ? its an 3 years old card because Nvidia give it a new name and overclock it a little bit BTW for others.. i am running 10.6.4 stable
  5. ATI HD 5770

    i hate apple why the HELL hide this information over support? LET US KNOW WHEN YOU (APPLE) ATI HD5XXX SUPPORT. i got 2 ATI HD5770 in CF and i have 10.6.4 and 1400x1050 res. i got to call apple that i am upgrading my mac pro (Windows desktop ) to an 5770 so give me kext for snow leopard but i think the won't do that
×