Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About miguel_79

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Anyone run Pro Tools on a Hackintosh?

    I was having the exact same issue until I disabled Quartz GL from the OSX86 tools utility. Good luck! Im running PT LE 8.0.1cs1 on IPC 10.5.6 with original Mbox
  2. wrong video card identification

    I am on the same boat. I am running a Gateway NX860XL with a GE Force Go 7900GS but my system properties on Snow 10.6.2 shows a Radeon ATI Radeon HD 4890. I've been searching all over and can't find an answer either. I will be waiting to see if anyone replies. UPDATE: 05/02/10 After searching everywhere I figured out I was using someone elses DSDT. So I reformatted, installed iPC OSx86 10.5.6 Universal PPF6 Final v1.1 and selected NVInjectGo as my video driver. Upon installation my resolution was automatically changed to 1920x1200. The only issue was that the memory was showing as 512 and I have a GeForce Go 7900GS 256mb and also QE/CI where not enabled. So I had to edit my NVinjectGo.kext, Geforce.kext, NVDANV40Hal.kext and NVDAResman.kext. I added my device id to all those. Also, I changed my IO Probe Score to '0' (default is 6000) on NVInjectGo.kext only. That made QE/CI work. After that, I searched around and found the proper code for 256mb memory (AAAAEA) and added it to the VRAM, total size key on NVInjectGo.kext. Also, I changed the model key to say my card's name. Everything is working flawlessly. VLC can now play MKVs with no problems. Hope this helps. Peace