Jump to content
InsanelyMac Forum

samon

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About samon

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. samon

    Lenovo B570

    But did anyone tried to get it working? Or is it as difficult as with the card reader? when I connect a monitor with HDMI and VGA and then remove the HDMI cable it keeps the connection active via VGA. Couldn't it be a problem with the port assignment, which could be fixed in the DSDT file? I would need it for presentations.
  2. samon

    Lenovo B570

    Thanks to this thread I was able to install and update mac os 10.7.4 on my Lenovo B570 i3 2350m with Atheros 9285. Everything is working fine besides VGA output. Just wanted to know if it is a common issue and your using HDMI instead or if it is more specific for my machine. I am using the kindly provided DSDT and kext files from the OP.
  3. samon

    Lenovo B570

    Hi there, I just got a Lenovo B570 with a i3-2350m CPU and I am wondering if something changed in installation procedure with the availability of iATKOS L2? Do I still need all the additional kext provided in this thread? It seems that some are redundant as more and more fixes are included in the DSDT.aml? What is a minimalistic set to get basic functions working (eg. HD3000 without artefacts, keyboard, proper reboot)? Thanx in advance
  4. samon

    Mac OSX + ADD2-N = ?

    Hello, I tried to connect my Cinema Display to my new Intel Mac (Asus N4L-VM DH + ADD2-N) but it didn't work. With a VGA Display it is working fine. With WinXP and the Silicon Image ADD-N it works also fine but if I try to boot Mac Os (10.4.6 or 10.4.7 or 10.4.8 witch I installed with a VGA Display)with ADD2-N+Cinema Display I get only a light blue screen without anything. The same screen appears when I try to install Mac OS X with the DVI Cinema Display. It reads from the DVD, the white screen with the turning circle appears and turns to the light blue screen and nothing happens. And there is no option in the Display menu of OSX to switch to a DVI Display or to set it active. And in the system infobox of OSX is no card detected. Although the PCI-E 1x is shown in the boot screen of OSX but I think it says that it faild to install. Does anyone know what to do and or have the same problem?
  5. Hello, I tried to connect my Cinema Display to my new Intel Mac (Asus N4L-VM DH + ADD2-N) but it didn't work. With a VGA Display it is working fine. With WinXP and the Silicon Image ADD-N it works also fine but if I try to boot Mac Os (10.4.6 or 10.4.7 or 10.4.8 witch I installed with a VGA Display)with ADD2-N+Cinema Display I get only a light blue screen without anything. The same screen appears when I try to install Mac OS X with the DVI Cinema Display. It reads from the DVD, the white screen with the turning circle appears and turns to the light blue screen and nothing happens. And there is no option in the Display menu of OSX to switch to a DVI Display or to set it active. And in the system infobox of OSX is no card detected. Although the PCI-E 1x is shown in the boot screen of OSX but I think it says that it faild to install. Does anyone know what to do and or have the same problem?
×