Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About SoundSquare

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. hello I've tried for the last 4 days to install Leopard on my Asus P6TSE following this guide : http://www.insanelymac.com/forum/lofiversi...hp/t189052.html unfortunately i can't seem to reach the leopard installer, instead i have a grey screen going endlesssly after a few minutes on the apple logo. my specs : Asus P6TSE (bios version and settings according to the guide) Corei7 920 NVIDIA 9800GT (tried with an ATI 5850 too) SSD crucial C300 64GB thanks for your help !
  2. oops you're perfectly right, and it's kinda logical ;-)
  3. restoring doesn't work, reinstalling and using a time machine bckup doesn't either. Just reinstall from scratch (make sure you have a time machine backup) then install the drivers etc. At your first boot you can use the migration manager to restore your time machine backup. that's how i did actually.
  4. I made a try today with Snow leopard 10.6.3 but the graphic driver from the eeebox package supplied here doesn't work anymore. i reinstalled 10.6.2. I take the opportunity to thank you for this great tutorial.