Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Shak_attack

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I'll try it later at home. Just a question... Is it VoodooHDADiVSkip? or is it VoodooHDADiDSkip (device ID)? Thank you so much for your time and help.
  2. Hello! I'm going crazy here with my NVidia 460 GTX SE! I have a Gigabyte GA-P55-USB3 mobo that works almost flawlessly out of the box when I use my 8600GT video card. All works. Network, usb, audio, graphics. Problems started when I changed the video card for a GTX 460! Now I only get 4 digital output channels for audio and can't see the "green rear/front" output channels or any other channel for that matter. Using HDMI for audio is not an option for now as my monitor doesn't support it. Having read this post, from what I understood, you were able to skip the NVidia board for audio and use the motherboard internal audio. On the terminal using "lspci -nn | grep Audio" I get: 00:1b.0 Audio device [0403]: Intel Corporation Ibex Peak High Definition Audio [8086:3b56] (rev 06) 01:00.1 Audio device [0403]: nVidia Corporation Unknown device [10de:0beb] (rev a1) ------------------- Hexadecimal->10de0beb Decimal->282987499 (is this correct?) What or where (what line inside the info.plist file) am I supposed to change? Could someone kind enough paste the code that i'm supposed to edit?
  3. ATI 5770 - Disable HDMI Sound

    Ah. Ok. I knew that. And I am only connecting o the green rear jack. Nothing else...
  4. ATI 5770 - Disable HDMI Sound

    I'm afraid I don't understand the question. I don't know if hdmi audio works. What I know is I had audio when I had a 8600 GT graphics board installed... At the moment it says I don't have a peripheral or something like that (in HDMI). Hope that helps...
  5. ATI 5770 - Disable HDMI Sound

    Hello, I have a Gigabyte P55-USB3 motherboard with a Saphire ATI 5770 graphics card. I had zero problems installing SL and updating to 10.6.4. The problem i'm facing is, I don't have an HDMI monitor so, I can't use HDMI for video and audio. I have perfect sound from the front jack but I can't get rear audio (Intel audio) to work. In the settings pane I see front green, SPDIF (rear Orange) and HDMI. With that in mind, I would like to know if there is any way I can disable (or skip it somehow...) HDMI audio from my graphics card (I'm thinking it is disabling intel audio) so I can get audio from my rear port. Thank you very much and keep up the good work