Jump to content
InsanelyMac Forum

fishinrocks95

Just Joined
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About fishinrocks95

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. fishinrocks95

    fermi/gtx 480/gtx 470

    No, problem. Very glad i could help
  2. fishinrocks95

    fermi/gtx 480/gtx 470

    I have been frustrated with this problem for days and i finally have my gtx 470 working at full res! 1. install SL and update to 10.6.4 but dont reboot to install the update. 2. Download the fermi package posted by CMF on page one. 3. install the kexts in the package with KextHelper B7 and then copy the frameworks provided to System/library/frameworks 4. Install the Myhack 1.1.4 bootloader and before starting the install, hit customize and under extra, check the graphics enabler box. 5. reboot ignoring caches and it should work flawlessly. Myhack installer -- http://www.mediafire.com/?gk941po72op3ex9 Fermi Package from page 1 - http://www.megaupload.com/?d=NIO5MC6F
  3. fishinrocks95

    fermi/gtx 480/gtx 470

    Hello, Cmf. im kinda new to the osx86 scene and i need some quick help. i extracted the kexts from the driver package and used kext helper B7 to install them. but could you please tell me how to add 0x06c010de&0xfff0ffff to NVDAResman.kext. Also i cant figure out how to modify my Boot.Plist (Where can i find it). please if you can, provide screenshots, thanks.
  4. fishinrocks95

    fermi/gtx 480/gtx 470

    I am currently running 10.6.3 SL on my hackintosh with a GTX 470 with a max res of 1600x1200 and 64 MB VRAM. System worked fine until i ditched my two GTS 250's anyone know of any upcoming support / kexts please?
×