Jump to content

gargo1

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

About gargo1

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 01/01/2013

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Alright, but do you have any idea of how to solve the actual problem? :/
  2. That didn't work. :/ I still get no signal.
  3. Hi So my card (Gigabyte GTX 560Ti 1GB) didn't get recognized after following this guide: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=260074&st=0 Since the guide suggested that you install ATY_Init if your card doesn't get recognized, that's what I did. And after that I rebooted, the Apple Logo was still in the wrong resolution, but when it was gone and my desktop is supposed to appear my monitor didn't recieve any signal at all. I thought the card maybe sent the signals through the other DVI port or something like that, so I switched from DVI1 to DVI2, but the same thing still happend. Does anyone have an idea of what I need to do in order to fix this?
  4. Fermi 5XX works with Lion DP4/GM!

    Alright, so my card didn't get detected. I then installed ATY_Init with Tonymacx86's [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and rebooted. The Apple logo is in wrong resolution like before, but after that my monitor doesn't get any signal at all at just becomes black. Does anyone have an idea? I've tried booting with PCIRootUID=0, but it didn't help. I also tried with GraphicsEnabler=No and -x, but that just resulted in the Apple Logo loading for ever... First I figured it might be because I didn't rebuild cache and kexts, but one thinks that [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] would to that for you.
  5. After problems with USB in the Lion installation I managed to fix it, see this thread: http://www.insanelym...howtopic=274007 The problem now is that I've got the exact same problem in Lion! The USB power shuts down at the Apple logo and it doesn't regain power either. And I can't solve it the same way as before (installing USB Rollback and CPUPowerManagement) since I can't start [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url].. Does anyone have any ideas? I tried booting my Lion installation with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], thinking that'd give me the USB kexts. But it only resulted in a kernel panic.. Any help and advice is appreciated!
  6. EDIT2: So I solved it by installing USB Rollback via [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] to the Installer partition, this gave me a kernel panic that said "No HPETs available", I solved this by installing AppleIntelCPUPowerManagement.kext via [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] to the Installer partition too, this allowed me to install Lion. The problem I've got now is that the USB doesn't work in Lion, and I can't install USBRollback due to that.. I started a new thread: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=274039 Hi! I've followed tonymacx86's guide with xMove and all of that, and I've made an Installer partition by buying Lion from the AppStore. I boot to Chimera, press some key in order to get to the other partitions, choose Installer. After that I'm booted in to the installer, but when the Apple logo shows up my keyboard and mouse (both USB) shut down, and when I'm in the installer they don't start either, so I can't do anything. I've tried to unplug and insert them again, but they don't get detected. My motherboard is a GA-P55M-UD2, and I used [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] (if that makes any difference at this stage..). Also; I don't know if it will help or whether it's related, but I've got a problem in Chimera too. If I reboot from OS X my keyboard doesn't seem to give any input in Chimera (but it's still on, in contrary to the problem above) which makes it that I can't select any other partitions. This problem doesn't occur when I make a cold/fresh boot, i.e. shut down the computer and start it manually. Thanks EDIT: So I saw some suggesting you install USB Rollback to the Installer via [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], and that at least fixed the power to the keyboard and mouse and my hopes were up for a while, until... What do I do?!
  7. Fermi 5XX works with Lion DP4/GM!

    So all I need to do is to add my device ID (1200)? Will I need to install ATY_Init too?
  8. Fermi 5XX works with Lion DP4/GM!

    Sorry for bothering you guys, but I'm a n00b and I basically don't really get it. If I were to follow this guide successfully would I then have full support for my GTX 560Ti enabling me to use flash, play 3D games like Starcraft II etc. or will it just enable me to have the max resolution my monitor supports? Thanks
  9. Geforce 500 Series

    So GTX 560Ti works fully, can you play games that use OpenGL etc.? Is there any guide on how to getting it to work? Thanks
  10. Supported Graphics cards with Full QE/QI

    Darn! Any signs of it going to work in the future?
  11. As I wrote before, I've heard that you can't install OS X with an IDE cd/dvd reader, is that true or can I install it anyway? I've got the same question, someone please answer.
  12. Will I be able to install OSX with an IDE CD/DVD reader?
  13. I've heard it's possible with Chameleon somehow, but otherwise EasyBCD?
  14. I need help with the same thing but for P55M UD2 Thanks.
  15. Should you like boot with the bootloader or just install the files in it?
×