Jump to content

toyotascionxd

Members
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

About toyotascionxd

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Ralink RT2860 & Snow Leopard

    i think this is the only way to solve this problem
  2. Running snow leopard on 64 bit

    hi i always have to run snow leopard on 32 bit mode. the ralink drivers are not being recognized by snow leopard on 64 bit mode. is there a way for me to solve this problem?
  3. 64 Bit Ralink Drivers

    Would Ralink come up with 64 bit drivers for their wireless adapters?
  4. What does arch=i386 mean?

    Hi what does arch=i386 mean? I always type this on the boot screen in order to go online.
  5. Ralink RT2860 & Snow Leopard

    the same thing happened to me. when i was running snow leopard 10.6.3 I was able to go online. after i run [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and restarted the computer. Then this thing happened to me as well.
  6. No sound on 10.6.6

    The first time I install Snow Leopard 10.6.6. I was able to hear sound coming from my speakers. When I upgraded to 10.6.6 thats when the sound disappeared. I know I have to install multibeasts in order to hear sound. Once I insall [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] the sound is not as loud as the first time I installed Snow Leopard.
  7. Realtek 8168/8111 solution

    somebody referred me to this thread. i have an asus pce-n13 pci wireless adapter. i am able to go online on snow leopard 10.6.3 but not when i upgrade to 10.6.6 and run [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]. would installing the realtek kext solve this problem?
  8. Can't connect to the internet on 10.6.6.

    thanks boss. my video card is not the problem. it's my wireless adapter. it is able to connect using snow leopard 10.6.3 but when i upgrade to 10.6.6 and run [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] thats when the problem starts to happen.
  9. I have installed Snow Leopard 10.6.3 and did not have any problems with the installation. I am also able to go online once i install the ralink client software. I have an asus pce-n13 wireless adapter. It's a pci card attached to my mobo. I have no problems going on line using SL 10.6.3. The problem starts when I run [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] 3.1. I am still able to go online with 10.6.6. But of course the resolution on my display read 1200 x800. I need to run the driver for my nvidia video card in order to get the right resolution. Here are my questions. 1. Is there a driver for mac for an evga nvidia 9500 GT video card? 2. Once I run [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and selected boot options (graphics enabler=yes) and restart the computer thats when the problem starts. I'm able to get the correct resolution and the sound. But I am not able to go online. Here is my rig. Mobo: Gigabyte Ga-p55a-ud3 ver. 1 Memory: Gskills 4 GB DDR3 Hard Drive: Seagate 1.5 TB partitioned Video card: EVGA Nvidia 9500 GT 1 GB DDR2 Keyboad and mouse: MS comfort 5000 Adapter: Asus PCE-N13 PS Would replacing my adapter into an edimax ew-771 Un solve my problem?
  10. evga 9500GT 1GB

    I've decided to change my video card into this one. evga 9500 GT 1GB DDR2. I hope this does not give me any problems.
  11. I was getting this error on the previous boot discs that I burned. pc bios error oxo1 so i tried burning the boot image on a much slower speed. when i burned the new [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] on my dvd-rw disc. i got an error that says can't find mach_kernel. is this a problem again with the media that I used? how do i solve this problem?
  12. so do you need to burn the boot loader using clone dvd?
  13. ebios error

    I think this is the culprit. I thought there was something wrong with my video card. But I encounter this problem ebios error whenever i load [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] ati. is there a way for me to solve this problem?
  14. hackintosh installation failure

    I've already tried everything you guys said. Thanks anyway. The problem could be the video card. I just plan to buy a used macbook pro next year thanks.
  15. hackintosh installation failure

    thanks for your reply guys. i'll try again.
×