Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About LivMC

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 09/04/1991

Contact Methods

  • Website URL

Profile Information

  • Gender
  • Location
    Nazeing, Essex, United Kingdom
  1. Thanks for all of your replies iFIRE I decided to abandon ML in favour of Lion, having found this link which provides working kexts and DSDL for my model: http://www.insanelym...nstall-package/ However, using U-n-i-b-e-a-s-t again (this time for Lion 10.7.4), I now get as far as 'still waiting for root device' I never did before though, so is there a simple remedy to fix this - possibly copying any files from the ML DMG into my USB? Here's a screenshot:
  2. Thanks for your attachment. Sadly, I'm still stuck at the 'timed out' line and can't get anywhere further. Really running out of ideas here . Does the 'BootCacheControl - no such file or directory' line have any meaning?
  3. Sure. The contents are: Extensions\FakeSMC.kext Extensions\NullCPUPowerManagement.kext org.Chameleon.boot.plist smbios.plist Themes .DS_Store
  4. Thanks for your persistance! However, I think we've come to the source of the problem - AppleIntelCPUPowerManagement! The line that always appears is: ACPI_SMC_PlatformPlugin::start - waitForService(resourceMatching(AppleIntelCPUPowerManagement) timed out. The ethernet and AGPM lines are both not there anymore, and it skips onto the loading of DSMOS and the Bluetooth kext. I've attached another screenshot for you.
  5. I tried that and got past the ethernet line! However, I'm now stuck at [AGPM Controller] unknownPlatform . Any ideas as to what's causing this? Beforehand, I was getting the same lines of code, just with the AppleIntelE1000e: Ethernet address <MAC code> after it. I've attached a picture of my screen for you.
  6. Hey man, thanks for your reply. I tried that but unfortunately I keep on getting the same results . Any other ideas?
  7. Hi there, It's been a while since I last participated in the OSX86 scene, with my last build coming all the way under Snow Leopard. However, I recently came across a spare laptop that was lying around and wanted to make full use of its potential! I've been trying to install Mountain Lion 10.8 on my HP Compaq 6720s for the best part of a week now but I continually fall into the same problems. I bought the OS from the App Store and successfully created a USB bootdisk via ######, but no matter what boot flags I try (-x, -v, -s, PCIRootUID=1, GraphicsEnabler=No amongst others), I'm stumped at the line AppleIntelE1000e: Ethernet address <MAC code>. At first I thought it was a problem with my network adapters, but nothing changes even if they are disabled in my BIOS. I did some more research and discovered it could be a graphics problem, as it is well documented that GMAX3100 is no longer supported natively in 64-bit mode. Any ideas as to what could be at fault here? My specs are as follows: Chipset: Intel 965 Series CPU: Intel Core 2 Duo T5750 2Ghz RAM: 2GB DDR2-PC5300 667Mhz WiFi: Intel PRO/Wireless 3945ABG Graphics: Intel GMA X3100 Sound: ADI SoundMax HD DVD-RW 3x USB 1x VGA 1x ExpressCard/54 slot Thanks! I'll gladly donate some form of beer money to whoever can fix my problem, it's much appreciated.
  8. Hi there, I'm suffering the same problem but on a PC rather than a laptop.. I've tried both iDeneb and iATKOS (currently using this distro), but both systems just won't detect any PCI devices (sound card and wireless LAN), and have already tried various IOPCIFamily kexts. Do you think DSDT patching would be worthwhile in this instance too ? Just ask if you need any more information on my setup. Many thanks, Liv