Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

mac manoj

Just Joined
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About mac manoj

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 01/28/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    india
  1. hi all, i have managed to install SnowLeopard(10.6.2) universal Distro 3.6 on my ASUS P5PE-VM mobo with the following softwares. 1) boot loader – asus_p5w-dh_boot132.iso – with the string : cpus=1 -x -v 2) Snow Leopard universal distro v3.6 but after installation on first boot the cursor blinks at the following line… and no progress for hours Darwin/x86 boot v5.0.132_dfe_r146 503MB memory VESA v3.0 7MB (Intel®865G Graphics Chip Accelerated VGA BIOS) Loading Darwin/x86 Loading kernel mach_kernel Loading HFS+ file: [mach_kernel] From 422ed40. Loading HFS+ file: [mach_kernel] From 422ed40. _ can anyone guide me whats going wrong with the booting process. I have tried with the following 1) Booted through Darwin Universal booter [failed].- grey apple screen with spining wheel 2) Reinstalled OSX - grey apple screen with spining wheel on first boot. 3) Booted with flags : cpus=1 -x -v, - grey apple screen with spining wheel on first boot. My Hardware Spec --------------------- MotherBoard - Asus P5PE-VM BIOS version 1501. CPU - Intel Core 2 Duo 2.93 Ghz Ram - 512 MB SDRAM Hynix Memory Module. HDD - Seagate 40GB IDE (7 Years Old) - no problem found using DiskUtility and formated with GUID Partition table DVD ROM - LG SATA DVD + RW any help is greatly appreciated. thanks, mac.manoj
  2. Modified boot-132 Bootloader

    hi all, i have managed to install SnowLeopard(10.6.2) universal Distro 3.6 on my ASUS P5PE-VM mobo with the following softwares. 1) boot loader – asus_p5w-dh_boot132.iso – with the string : cpus=1 -x -v 2) Snow Leopard universal distro v3.6 but after installation on first boot the cursor blinks at the following line… and no progress for hours Darwin/x86 boot v5.0.132_dfe_r146 503MB memory VESA v3.0 7MB (Intel®865G Graphics Chip Accelerated VGA BIOS) Loading Darwin/x86 Loading kernel mach_kernel Loading HFS+ file: [mach_kernel] From 422ed40. Loading HFS+ file: [mach_kernel] From 422ed40. _ can anyone guide me whats going wrong with the booting process. I have tried with the following 1) Booted through Darwin Universal booter [failed].- grey apple screen with spining wheel 2) Reinstalled OSX - grey apple screen with spining wheel on first boot. 3) Booted with flags : cpus=1 -x -v, - grey apple screen with spining wheel on first boot. My Hardware Spec --------------------- MotherBoard - Asus P5PE-VM BIOS version 1501. CPU - Intel Core 2 Duo 2.93 Ghz Ram - 512 MB SDRAM Hynix Memory Module. HDD - Seagate 40GB IDE (7 Years Old) - no problem found using DiskUtility and formated with GUID Partition table DVD ROM - LG SATA DVD + RW any help is greatly appreciated. thanks, mac.manoj
×