Jump to content

gajda

Members
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

About gajda

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    290050674

Profile Information

  • Location
    Trinec CZ
  • Interests
    BMX
  1. gajda

    Realtek 8168/8111 solution

    I have 1GB RAM now...
  2. gajda

    Realtek 8168/8111 solution

    tomtefar: thanks
  3. gajda

    Realtek 8168/8111 solution

    DaemonES:Yes I guess it.Never mind.I am hapy that I can connect to internet now.I will try to learn programming and write a script which runs terminal and load the kext hehe.Any idea?
  4. gajda

    Realtek 8168/8111 solution

    DaemonES:If I load 1.04 version everything is OK.Driver works(log1).But when I install him and reboot system crash and don't start(log2) log2.rtf log1.rtf
  5. gajda

    Realtek 8168/8111 solution

    DeamonES: Ok.I´ll try your driver as soon as possible...thanks
  6. gajda

    Realtek 8168/8111 solution

    daemonES : Yes.Driver is not working.Same message in log :Could not setup IOmemory or something like that
  7. gajda

    Realtek 8168/8111 solution

    Yes I know Thank you for your effort :wink2:
  8. gajda

    Realtek 8168/8111 solution

    :censored2:
  9. gajda

    Realtek 8168/8111 solution

    DaemonES.I can´t set anything in network preferences except firewire.In system profiler i can´t see mac adress neither
  10. gajda

    Realtek 8168/8111 solution

    Hi.Has anybody tried r1000 driver for 8168/8111 PCIE NIC with 10.4.8?I had installed it.Result: No freezing,but still no working for me.In networking control panel is ethernet option gray.I tried to install ionetworkingfamily.kext and iopcifamily.kext from 10.4.6 MYZAR DVD.With this kexts ethernet works but freez my system same as before...damn
  11. gajda

    MacOSX_10.4.8DVD AMD SSE3 TEST 1 on piratebay!

    OK.Thanks wery much.I try it now and post results EDIT: WOW.It works. GO 7300 works too with QE/CI supported So thanks again myzar
  12. gajda

    MacOSX_10.4.8DVD AMD SSE3 TEST 1 on piratebay!

    mzyar.damn i cant disable anything in bios.I have nothing attached to it
  13. gajda

    MacOSX_10.4.8DVD AMD SSE3 TEST 1 on piratebay!

    Same problem with my ASUS laptop with turion X2 and nvidia chipset.I wish i have a camera to make a screen shot...damn but i wrote out this: Debbuger called <panic> backtrace,format-frame:return adresses (4 potential args on stack) 0x.... . . Backtrace terminated - invalid frame pointer 0x0 Kernel loadable modules in backtrace(with dependencies): com.apple.iokit.IOPCCardFamily(1.6.2)@0x2097d00 dependency:com.apple.iokit.IOPCIFamily(2.1)@0x1b8ec000 com.apple.driver.appleACPIPlatform(1.0.5)@@0x1b96a000 dependency:com.apple.iokit.IOPCIFamily(2.1)@0x1b8ec000 dependency:com.apple.iokit.IOACPIFamily(1.2.0)@0x1b908000 com.apple.iokit.IOPCIFamily(2.1)@0x1b8ec000
  14. gajda

    MacOSX_10.4.8DVD AMD SSE3 TEST 1 on piratebay!

    myzar: ok.I will try to post screenshots on monday...Now I can´t I´m using notebook... I can´t boot from dvd to install it... It says something about "panic".Nothing about "Nvidia..."...I guess
  15. gajda

    MacOSX_10.4.8DVD AMD SSE3 TEST 1 on piratebay!

    Hi.Booting crashed with restart insrtuctions(english,deutch,chinesse... )after the gray screen with the apple logo showed up.It seems that SSE3 was not recognised.Any idea?Thanks Tested on TURION 64X2 TL-50
×