Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About lionheartk

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. hey guys, maybe you can help me with this problem: Card: PowerColor Radeon HD 6870 AX6870 1GBD5-2DH Video Card with Eyefinity Chipset Manufacturer: AMD Core Clock: 900MHz Stream Processors: 1120 Stream Processors Effective Memory Clock: 1050MHz (4.2Gbps) Model #: AX6870 1GBD5-2DH I'm on a hackintosh Asus P8Z68V-Pro with unlocked bios 3402, core 7 2600k, 16gb ram On boot, I get garbled screen on the monitor linked to displayport 1 (with active adapter). The other 2 work fine. Sleep/Wake or disconnecting/reconnecting one of the displayports fixes the borked display. Setup is: monitors working in DVI1, DVI2, displayport 1 (with active adapter). I´m on Mountain Lion GM. chameleon just have GE=yes, Gibba (modded to fix the other ports, bug already occurred before the modding with original kext) and ATIPorts=5. Any clues on whats wrong?
  2. [Guide] Getting XFX HD6850 connectors to work

    I tried this on AMD6000Controller on Mountain Lion GM, using a PowerColor just like yours, but the DVI2 port still wont work. Anyone have a clue on why?
  3. Hola Hard233, hay news?