Jump to content

darat

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

About darat

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    OK, I'll consider your suggestion. Thanks for your support!
  2. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    I've tried the following configuration: 1) no DSDT.aml / FixDisplay_0100=YES / UseIntelHDMI=YES: no boot 2) no DSDT.aml / FixDisplay_0100=NO / UseIntelHDMI=YES: no boot 3) no DSDT.aml / FixDisplay_0100=YES / UseIntelHDMI=NO: boot OK, no HDMI audio 4) no DSDT.aml / FixDisplay_0100=NO / UseIntelHDMI=NO: boot OK, no HDMI audio Attached files are for 4) config.plist.zip DSDT_origin.zip osx10.iojones.zip
  3. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    No, DSDT.aml is still there
  4. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    I have attached a screenshot, just before the restart
  5. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    System not booing... config.plist.zip debug.log.zip
  6. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    System boots, no audio, attached actual files config.plist.zip debug.log.zip osx10.iojones.zip
  7. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    System not booting so I only attached debug.log and config.plist config.plist.zip debug.log.zip
  8. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    Problem is: with config.plist/ACPI/DSDT/Fixes/FixDisplay_0100/NO the system does not start. I am able to set all other fixes to NO, but FixDisplay_0100 is necessary to load OSX. I have attached the debug.log for all fixes disabled. debug.log.zip
  9. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    Graphics does not work with config.plist/Graphics/Inject/Intel/NO (resolution fixed to 1024x768), hdmi audio also doesn't work. config.plist.zip osx10.iojones.zip
  10. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    Done; I don't know which fixes are not needed; for example, I tried to set FixDisplay_0100 to NO -> system cannot boot. HDMI audio still not working; attached please find the new files... BTW, thanks for helping me out! config.plist.zip debug.log.zip DSDT_origin.zip DSDT_patched.zip osx10.iojones.zip
  11. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    I did the DSDT patches: ib1-ami_efi_clean_compile_v1.1.txt and ib3-hdmi_audio_ami_efi_hd4000-3.txt but still no HDMI audio... attached the edited DSDT and new files config.plist.zip debug.log.zip DSDT.aml.zip osx10.iojones.zip
  12. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    ACPI_origin_DSDTs.zip config.plist.zip osx10.iojones.zip
  13. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    EFI/CLOVER/ACPI/patched/SSDT.aml
  14. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    Still no luck with your suggested modifications. Regarding DSDT edit: I was not able to do this by myself. I have attached the original DSDT, maybe you can give me some advice... config.plist.zip debug.log.zip DSDT_untouched.aml.zip osx10.iojones.zip SSDT.aml.zip
  15. Yosemite AppleHDA HDMI Audio

    Hi toleda, I hope you have time and can help me out. I am not able to make HDMI audio of HD4000 working. Here is my configuration and what I have done yet: 1) Clover 3176/OSX 10.10.3/GA-Z77X-D3H/F18i/i7-3770K/HD4000 2) Procedure * clean AppleHDA.kext * audio_CloverHDMI: config-hdmi_hd4000-100.plist.zip - KernelAndKextsPatches/KextsToPatch/hdmi... - Devices/Audio/Inject/Layout (3) * audio_ssdt-hdmi-ami_hd4k-amd-nvidia-3_v7: SSDT-1.aml TIA darat config.plist.zip debug.log.zip osx10.iojones.zip SSDT.aml.zip
×