Jump to content

JayW8888

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About JayW8888

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. JayW8888

    Random resets after sleep

    Tried it without slide = 0 over the past few days of testing but somehow(perceived perhaps), the frequency of resets seems to be reduced with the slide = 0. I am not really sure what this argument does but I see varying recommendation on various forums to add or remove.
  2. Hi all; I have just migrated from Chameleon Camp to the Clover camp and took the best part of three weeks to figure out the settings. Right now, I have a booting system and everything is functional except I keep getting this reset randomly. I am hoping perhaps some of you gurus can help with the reset. I have pasted the excerpt latest panic report here. *** Panic Report *** panic(cpu 0 caller 0xffffff8000379458): "a freed zone element has been modified in zone kalloc.32: expected 0xdeadbeefdeadbeef but found 0xdeadbeef00000000, bits changed 0xdeadbeef, at offset 16 of 32 in element 0xffffff80306bcd20, cookies 0x3f001196c3e86208 0x53521793293bb9b"@/SourceCache/xnu/xnu-2782.1.97/osfmk/kern/zalloc.c:496 Backtrace (CPU 0), Frame : Return Address 0xffffff82cc773ac0 : 0xffffff800033a811 0xffffff82cc773b40 : 0xffffff8000379458 0xffffff82cc773c70 : 0xffffff8000343f2d 0xffffff82cc773ce0 : 0xffffff8000367345 0xffffff82cc773d70 : 0xffffff8000364d51 0xffffff82cc773db0 : 0xffffff8000364ddb 0xffffff82cc773de0 : 0xffffff7f81a0c7a3 0xffffff82cc773e10 : 0xffffff7f81a0c90a 0xffffff82cc773e60 : 0xffffff7f819c51ef 0xffffff82cc773eb0 : 0xffffff7f819c7def 0xffffff82cc773ee0 : 0xffffff7f819c7d1b 0xffffff82cc773ef0 : 0xffffff7f819c5b56 0xffffff82cc773f30 : 0xffffff7f81a0c6cd 0xffffff82cc773f50 : 0xffffff7f81a0c67c 0xffffff82cc773f70 : 0xffffff7f81a0c6f2 0xffffff82cc773f90 : 0xffffff7f81a0c7ec 0xffffff82cc773fb0 : 0xffffff80004192c7 Kernel Extensions in backtrace: com.apple.iokit.IOBluetoothFamily(4.3.1f2)[EA7803C3-7DB8-37C5-AD58-4195833A2612]@0xffffff7f819be000->0xffffff7f81a77fff dependency: com.apple.iokit.IOReportFamily(31)[781C9DD1-4CE9-3AEB-85EA-D420CEC18916]@0xffffff7f818b5000 It seems that the Bluetooth is causing the problem and this happens especially after sleep and wakeup. So far keeping the system fully awake seems to stop this issue. Edit: It just happened again without going into sleep after 10 hours straight. The KP output is the same as above. Now I am stumped. This setup was running perfectly fine in OSX10.9.x with chemeleon What I have tried over the past week (before finally posting here), - setting/unsetting boot args -gux_nosleep, -gux_defer_usb2 -gux_no_idle >> No effect - changed the GenericUSBXHCI files between 1.2.7 and 1.2.7d9 to no effect. Have removed and set the USB in the EFI to USB2 only - No kernel and kext patches applied in the config.plist (no effect either and I have maintained this) - No DSDT and set the ACPI > FixUSB to on.. >> No effect either. - Changed Bluetooth dongle from Broadcom based to CSR based >> Resets still happen - Edited the IOBluetoothFamily.kext to add the PID VID for the Broadcom >> No effect My current boot args are : slide=0, npci = 0x3000 dart=0 kext-dev-mode=1 -xpcm I am using a SSDT file created previously in Chameleon (ssdtPRGen) to trigger Speedstepping for the i7 3770 I am using clover v2k r3033 if that helps. My hardware: z77pro3 i7-3770 24G DDR3 Please help? Any new ideas are welcome... Thanks in advance.
  3. JayW8888

    Random panics

    I am experiencing similar with random panics since installing ML. It does not seem to be related to any particular incident. Sometimes during bootup and sometimes while working. Never had this in Lion nor Sl previously.. Strange.
  4. JayW8888

    Kakewalk 4: Makes installing Lion a breeze

    Installed Lion with Kakewalk 4 and all works fine with a few work arounds. - I did not do a fresh install as per the PDF instructions. Rather I let the Lion USB installation update the SL installation. - Upon completion and after running Kakewalk 4 on my HDD, my dual display reverted to single display. I copied the SL DSDT.aml file from /Extras to the Lion install and restarted. Both my displays now work fine again. Overall, took about the best of two hours to get it up and running. It seems a little bit faster but it could be just my imagination. Everything works except for Facetime.. which oddly says it cannot register. This seems to be a common problem if I google it.
  5. Hello folks; Just updated my rig to 10.6.8 without any issues. All worked on the first reboot.. Sound. dual minitor etc was all fully working. I used the delta update instead of the combi.. Love my hackintosh. Waiting impatiently for Lion..
  6. Ok. I managed to fix it.. Still a Mac Noob here. http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=197295 Navigate to the /Volumes/<your disc> and delete the files. The above information helps and also for anyone with the same problem as I had.
  7. Seems I updated and did not remove the sleepenabler.kext resulting in KP and the same message above. Can you tell me how to remove the kext. Seems you managed to boot your setup again. Thanks!
  8. Just like to add that I got my hackintosh to work with two video cards Nvidia 9800GT and Nvidia 9500GT. I used the non EFI string method as outlined by kdawg. In any case, my video cards are as follows: XFX GeForce 9800GT 512MB with DVI/HDMI in slot 1 (NVCAP: 0400000000000100060000000000000a00000000) ECS GeForce 9500GT 1024MB with DVI/HDMI in slot 2 (NVCAP: 0400000000000300040000000000000a00000000) My system is Gigabyte EP45-UD3P with C2D Q9550 and 4GB RAM. It is running SL10.6.4 latest as of today with Kakewalk. No changes other than the instructions by kdawg. Works right off. Just that the primary display started off with the slot-2 monitor instead but a simple drag and drop of the bars in System Pref > Display did the trick. Now I have two displays working just fine on both video cards!! Havent tested the HDMI though. Thanks for the excellent hints and tips guys!! especially to kdawg.
×